April 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Der er endnu ledige pladser til en spændende dag, hvor vi går i dybden med Spansk kulturhistorie. Bliv klogere på hvorfor Spanien først blev Europas eneste supermagt og senere det første verdensimperium. Vi skal derudover se nærmere på, hvorfor landet må interessere enhver kunstelsker. Læs mere nedenfor.

Byvandring

Hvor godt kender De Københavns historie? På Kulturspillets byvandringer kommer vi omkring det der har skabt byen og gjort den til det den er i dag. Ring til os på 3074 6660 og hør nærmere om vores byvandringer. Vi tilpasser turen til netop  Deres firmaarrangement, kunst- eller kulturforening. Læs mere her.

Vind et års medlemskab af Danmarks Kulturarvs forening

Bevaring, formidling og forståelse af de danske fortidsminder og kulturlandskab er nøgleordene for det prisværdige stykke arbejde de lægger for dagen i Danmarks Kulturarvs forening. Alle er velkomne som medlem, men nu har De mulighed for at vinde et medlemsskab. Vi udlodder nemlig 3 årsmedlemsskaber i konkurrencen. Læs mere her til højre og yderligere om foreningen her.

Erik Norman Svendsen

Tidligere biskop i København og medlem af Salmebogskommissionen Erik Norman Svendsen holder foredrag om den danske salmeskat den 21.4. kl. 19. Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø. Gratis entré inkl. kaffe og vin.

Spaniens store århundrede 18. apr.

Det skete med næsten utrolig hastighed, at Spanien i løbet af 2-3 generationer gik fra at bestå af mindre kongeriger blev et samlet land og tilmed et verdens imperium. Landet blev kulturelt og politisk dominerende i Europa, men nedturen efter 1588 blev ligeså brat som opadstigningen havde været. Prøv et éndagskursus og få mere indsigt i Spaniens store kunst- og kulturhistorie. Tilmelding via hjemmesiden.

Vind billetter til messe på Gavnø Slot 1.- 3. maj

Når de første blomster står i deres smukkeste farver byder CPHevent velkommen til årets livsstilsmesse på Gavnø Slot. Som altid er der nye overraskelser og noget for hele familien. Prøv bl.a. den nye trætopbane eller find nye smukke ting til hjem og have. Deltag i konkurrencen og inviter en ledsager med til Gavnø. Der er 20 billetter på højkant (10 x 2 stk.). Læs mere om messen her.

Sådan gør De

Deltag i lodtrækningen om 10 x 2 billetter til Gavnø Slot eller 3 årsmedlemsskaber af Danmarks Kulturarvsforening. Send en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Gavnø Slot" eller "Naturarvsforeningen" i emnefeltet. Vinderne trækkes den 15. april og får direkte besked.

Gratis forårskoncert: "Phantom of the opera"

45 musikere fra Hjemmeværnets Musikkorps skaber en kulisse af vellyd, når sopranen Tatiana Kisselova går på scenen i Teaterbygningen i Køge søndag den 19. april kl. 14.00. Tilmelding: billetter hentes i Køge Boglade, Brogade 15, men kun så længe lager haves.

Rejseaften om Dansk Vestindien 22. apr.

Hent inspiration til Deres næste ferie, når Felix Rejser holder rejseforedrag om de spændende destinationer: Østrig, Nepal og Dansk Vestindien. Det sker onsdag d. 22. april kl. 19.00, Korskærvej 25, Fredericia. Fri entré. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev