Maj 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

I det hyggelige spil Matador kan man ryge i fængsel. Men kun på spillepladen. Med Kulturspillet har De nu mulighed for rigtigt at "komme ind og brumme". Vind i dette nyhedsbrev en autentisk oplevelse bag tremmer, og få tid til afsoning og stof til eftertanke.

Spar 299 kr. på vore temaudgaver

Bliv spilleklar til sommerferien. Få en gratis Europaudgave (værdi 299 kr.) ved køb af Kulturspillets øvrige 3 temaudgaver. Tilbuddet gælder frem til 12. maj og KUN ved køb direkte via hjemmesiden. Udfyld bestillingssedlen på hjemmesiden under menupunktet "Køb", og spillene leveres til Deres dør.

Kurs mod eksamen

Læser Deres barn eller barnebarn på en af landets handelsskoler (HHX), så kan De vinde det aller bedste værktøj til eksamenslæsningen i maj og juni måned. Der er et eksemplar på højkant i Kulturquizzen. Læs mere om materialet her.

Marcel Proust foredrag

Med værket På sporet af den tabte tid skrev Proust sig ind i rækken af det 20. århundredes største forfattere. Tirs. 12. maj kl. 19.00 holder Leif Hasle foredrag om det omfangsrige værk i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø. Fri entre og gratis vin og kaffe.

Årets kunsthåndværks- manifestation 23.-25.5.

I kraft af en større og fælles indsats blandt flere kommuner afvikles for 14. gang Kunstdage over hele Vestsjælland. Mere ind 100 steder byder indenfor til kunstoplevelser, og der forventes ligesom sidste år 10-12.000 besøgende. Læs nærmere om programmet her.

Vind et fængselsophold

Det tidligere Horsens Statsfængsel har redt op til Dem, når De på en selvvalgt dato kan invitere en ledsager med en tur i kachotten. Der er således lagt op til en aften og nat med plads til lidt selvrefleksion, når det nyrenoverede og unikke overnatningssted danner den fæstningsagtige ramme om afsoningen. Deltag i konkurrencen og læs mere om FÆNGSLET Sleepin her.

Sådan gør De

Deltag i lodtrækningen om et fængselsophold. Send en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Luk mig så ind" i emnefeltet. Vinderen trækkes den 12. maj og får direkte besked.

Vind billetter til messe på Clausholm Slot

Kvalitet for alle pengene er i højsædet, når CHPEvent den 15.-17. maj afholder livsstilsmesse på Clausholm Slot. Læs nærmere om messen her. De udloddes i alt 20 billetter (10 x 2 stk.). Send en mail inden den 12. maj til billet@kulturspillet.dk for at deltage i konkurrencen. Anfør "Clausholm Slot" i emnefeltet.

Århus' Teaterfestival

I slutningen af maj afvikles Århus' internationale teaterfestival. Som optakt afholdes et indledende fyraftensmøde med Per Smedegaard fra Teatret Svalegangen, der fortæller om dette års forestillinger. Tid og sted: Ambassadens Cafe, Rosensgade 11, Aarhus C, tirs. 12. maj kl. 17-19, fri entre.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev