Maj 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Den danske sommerrevy starter så småt op landet over, og sideløbende hermed afvikles livsstilsmesser på nogle af vores fineste slotte. I dette nyhedsbrev har De mulighed for at vinde billetter til en masse spændende kulturelle aktiviteter i både Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Vind en aften for to i Rottefælde revyen

Det er i perioden 4. juni - 22. august, at en af dansk revy's mest traditionsrige scener fornøjer sit publikum med nye muntre sketches. Alle husker mesteren Kai Løvrings Eskild-figur, men også denne sæsons program vil skabe sine klassikere. Lære mere om Rottefælde revyen her. Der udloddes 2 x 2 billetter til en aften på slap line.

Billetter til mesen på Ledreborg Slot

Mere end 25.000 personer gæstede sidste år livsstilsmessen på Ledreborg Slot. Igen i år er det i Pinse-dagene 22.-25. maj, De kan opleve eller genopleve den gode stemning i en af landets flotteste parkanlæg. Til messen udloddes 3 x 2 billetter. Læs mere her.  

Foredrag om C.W. Eckersbergs kunst

Efter den litterære jødefejde havde raset i København, måtte C.W. Eckersberg genoverveje fremstillingen af jøder. Karikaturer var ikke længere uskyldige. Året var 1819, og det er den 2. juni 2015, at De kan høre museums-inspektør Anna Schram Vejlby fortælle om Eckersbergs kunst. Fri entre, gratis kaffe og vin. Vardegade 14, kl. 19.00.

Danske Ølentusiasters ølfestival 28.-30. maj

Det bliver ikke nemt at udfinde den mest velsmagende, for de er alle gode. Mere end 40 bryggerier skænker i glasset, når det for 15. år i træk går løs med endnu en hyggelig Ølfestival. Tag Dem rigtig god tid til at fornemme de mange smagsnuancer. Der er nemlig åbent helt til kl. 23 under hele festivalen, som finder sted på Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, København SV. Læs det detaljerede program her.
 

Teaterbilletter for to personer i Århus 29.5.

Århus Internationale Teaterfestival, ILT, kan endnu engang fremvise et komprimeret program. Festivalen afvikles den 28.-31. maj på byens mange levende scener. Blandt de talrige spændende forestillinger er STARING GIRL af Zonzo Compagnie, som opføres på Teater Katapult. Læs mere om årets program her. Der er 4 billetter på højkant (2 x 2 stk.).

Herlige oplevelser på Roskilde Dyrskue

Som altid er der masser af glæde og hyggeligt samvær for børn og voksne, når det velbesøgte Dyrskue i Roskilde løber af stablen. Mød f.eks. i "Spisekammeret" og på "Økocamp" noget af det bedste indenfor dansk madhåndværk. Der udloddes 2 x 2 billetter til et væld af aktiviteter i dagene 5.-7. juni. Læs nærmere her

 

Sådan gør De

Deltag i lodtrækningerne om billetter ved at sende en email til billet@kulturspillet.dk for hver af de lodtrækninger, De deltager i. Angiv i emnefeltet, hvilken lodtrækning De deltager i ved at skrive: "Rottefælden", "Teaterfestival ILT", "Ledreborg Slot" eller "Dyrskue". Vinderne trækkes den 19. maj og får direkte besked.

Børnehjælpsdagen på Bellahøj frem til søndag

Gør et godt køb eller tag del i nogle af de mange øvrige aktiviteter for børn og voksne i denne weekend, hvor Børnehjælpsdagen afholder deres store kræmmermarked på Bellahøj. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev