Juni 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Spar 100 kr. og dyst på kulturel viden mod familie og venner i sommerferien. Tilbuddet gælder frem til 11. juni. I Givskud Zoo har De nu mulighed for at komme tilbage til Jura- og Kridttiden i den nye dinosaurpark. Mød f.eks. en Tyrannosaurus rex eller en Argentinosaurus i fuld størrelse.

Spar 100 kr. på spillet

Nu kan De få sommerens bedste vidensspil med 100 kr. rabat, så De er klar til fornøjelige ferietimer med familie og venner. Tilbuddet gælder frem til den 11. juni og KUN ved direkte bestilling via hjemmesiden.

Vind en dejlig dag i Givskud Zoo

Oplev hele 17 forskellige dinosaur-arter i Givskud Zoo. En familietur for 2 voksne + 2 børn er på højkant til en valgfri åbningsdag i sæson 2015 – selvfølgelig inklusiv alle de andre safari- og zoo-oplevelser, som Givskud Zoo er så kendt for. Læs mere her

Copenhagen Photo Festival frem til 14. juni

Rundt omkring i København er der mulighed for at opleve varieret og inspirerende fotokunst. Festivalens centrum er i Carlsberg Byen. Læs om de mange udstillinger her.

Grundlovsdag på Tersløsegård

Der bliver ingen politiske kandestøberier, når skuespillerinden Kirsten Olesen holder grundlovstale på Holbergs gamle Tersløsegård. Benyt lejligheden til også at besøge udstillingen "Holberg til tiden" i mesterens gamle stuer. Læs mere her.

"Danmark for tolket"

Få sommerens sjoveste grin sammen med det stjernespækkede revyhold i Sønderborg Sommer Revy. Seks kunstnere med titlerne: Årets Revykunstner, Årets Revyforfatter, Årets Kvindelige Revykunstner, Årets Revykomponist og Årets Æreskunstner. Med titlen "DANMARK FOR TOLKET" tages nok engang de humoristiske briller på i en skøn blanding af satire, show og sang. Der udloddes 5 gavekort med 2 billetter.

Sådan gør De

Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør enten "Sønderborg Sommerrevy" eller "Givskud Zoo" i emnefeltet. Til revykonkurrencen skal vi også bruge Deres adresse til fremsendelse af præmien. Konkurrencerne løber til den 11. juni.

Sculpture by the sea

I perioden 5. juni - 5. juli afholdes igen i år den spændende skulptur udstilling på Århus-kysten fra Tangkrogen til Ballehage. Gratis adgang. Læs nærmere her. (Foto: Patrick Fileti).
 

Dragørmarked 5.-7. juni

Mere end 500 slagfærdige og folkelige kræmmere sælger nyt og gammelt i weekenden, og ved siden af alt dette ristes pølser og skænkes fadøl, mens at børnene kan få en svingtur i Tivoliet. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev