August 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

I år er det 60 år siden eventyret startede. Cirkus Arena har årti efter årti begejstret hele familien Danmark, og her i jubilæumsåret har de fået Signe Lindkvist og Uffe Holm til at gøre showet til noget ganske særligt. Der er hele 20 billetter på højkant: 10 i nyhedsbrevet og 10 i Kulturquizzen.

Vind billetter til Thy Kammermusikfestival

Fra den 14. august går det løs, når der i Thisted Musikteater åbnes med Beethovens kvintet i Es-dur, op. 16. Læs selv nærmere om de mange spændende koncerter her. Ved at deltage i konkurrencen, kan de komme med ganske gratis. Der udloddes 2 x 2 koncertbilletter.

Haveudstilling i Hillerød den 14.-16. august

Igen i år er der lagt et stort forarbejde i at gøre de smukke omgivelser i Hillerød endnu smukkere, når årets Garden Living Fair afvikles. Læs mere her. Der udloddes 2 x 2 billetter i konkurrencen.

Skagensmalerne

Alle kender P.S. Krøyers, Michael og Anna Anchers og Holger Drachmanns værker, men nu har De chancen for at få analyseret dem. Foredrag ved Jesper Møller-Andersen, Hans Egedes kirke, Vardegade 14, den 25. august kl. 19.00. Fri entré. Gratis kaffe og vin.

Romerne og grækerne

Hånden på hjertet. Er Deres paratviden om ægypternes, romernes og grækernes verden som den burde være? Med vores temaudgave kan De lege det ind. Frem til den 16.8. modtager alle der bestiller Kulturspillets store udgave også temaudgaven om Den antikke verden uden beregning (værdi 199 kr.). Tilbuddet gælder KUN ved direkte bestilling fra hjemmesiden.

Vind herlige oplevelser i Cirkus Arena

Cirkus Arenas 60 års jubilæums- forestilling er et af de aller bedste shows, der er skabt på dansk grund i flere årtier. Tag en tur i cirkus og oplev heste- og elefantshows, kanonkongen, trylleri og akrobatik. Der er hele 20 billetter på højkant til et forrygende show (10 x 2 stk). Læs her hvornår Cirkus Arena kommer til Deres by.

Sådan gør De

Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør enten "Cirkus Arena", "Kammermusik" eller "Garden Living" i emnefeltet. Konkurrencerne løber til den 11. august. Vinderne får direkte besked, og præmierne kan ikke ombyttes.

Kulturbyerne Prag og Krakow 29. november

Man bør kende til et steds kultur og historie, før man rejser dertil. Så bliver oplevelsen langt mere berigende. Tag en tur i Østerbrohuset og blive klogere på de spændende kulturbyer Prag og Krakow. Tilmelding via hjemmesiden.

Kulturmødet på Mors

Dansk folkelig debat, når det er bedst. Mere end 10.000 kulturelt interesserede danskere ventes i år at lægge vejen forbi Mors, når der bl.a. diskuteres forskellige emner som "Nytteværdien af kunst", "Unge som kulturkonsumenter" og "Det Kgl. Teaters rolle i kulturlivet". Årets Kulturmøde på Mors finder sted den 20.22. august.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev