September 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Teateroplevelser, kunstudstillinger, høstmarked, koncerter, og et væld af kulturelle arrangementer ifm. Golden Days festivalen, det er hvad september måned byder på.

Vind en teateraften for 2 til "Fly me to the moon"

De skal skynde Dem, hvis De vil sikres billet til "Fly me to the moon". Allerede før forestående Danmarks-præmiere på Vendsyssel Teater er der en del udsolgte datoer. Forøg Deres chancer ved at deltage i udlodningen om et par billetter til en teateraften for to personer. Læs mere her.

Høstmarked 13. sept.

Tag Deres egne æbler med og få dem presset i æblemostpressen eller gå på opdagelse blandt de talrige boder på Øregaard Høstmarked søn.13. sept. kl. 11-17. Gratis entré, Øregaard Museums Park, Hellerup. Læs mere her.

Bjørn Wiinblad 24. sept.

Ulig mange kunstnere med hang til stilren minimalisme skabte Bjørn Wiinblad med sin orientalsk inspirerede stil glæde hos et talrige publikum, der elskede hans farvemættede kunst med blomstermotiver og dyreliv. Kristian Hanberg holder foredrag den 24.9. kl. 19.00 i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø. Gratis entré, kaffe og vin.

Årets Golden Days in Copenhagen festival

Hvad er kulturarv egentlig? Er det guldhorn og Grundtvig? Eller er det tegneserier og vuggeviser? Skal vi have rettet i kulturens playliste – eller skal vi bare lære at elske vores klassikere? Tag del i nogle af de mange spændende arrangementer under Golden Days festivalen i København, der løber frem til den 20. september.

Vind 2 billetter til Art Copenhagen i Forum

Mere end 10.000 besøgende lagde sidste år vejen forbi kunstmessen Art Copenhagen. I år er udstillingen berammet til weekenden 18.-20. september. Både lørdag og søndag er der gratis guidede omvisninger blandt de ca. 50 gallerier. Der udloddes i alt 10 billetter til messen. Læs mere her.

Sådan gør De

Send en email til billet@kulturspillet.dk og skriv "Art Copenhagen" eller "Fly med to the moon" i emnefeltet. Konkurrencerne løber til den 11. september. Vinderne får direkte besked, og præmierne kan ikke ombyttes.
 

Kulturbyerne Prag og Krakow 29. november

Man bør kende til et steds kultur og historie, før man rejser dertil. Så bliver oplevelsen langt mere berigende. Tag en tur i Østerbrohuset og blive klogere på de spændende kulturbyer Prag og Krakow. Tilmelding via hjemmesiden.

Masterclass fra 6. sept.

I lighed med sidste år arrangeres for alle musikalsk interesserede den internationale Hvide Sande Masterclass festival. Programmet er spækket med talentfulde udøvere og kan i sin helhed læses her.

Stenmesse 12.-13. sept.

Næste weekend byder også på den store sten- og smykkemesse, hvor ca. 60 smykkedesignere arbejder i mange forskellige stilarter og materialer. Der er smykker i mange prisklasser og selvfølgelig noget for enhver smag. Gladsaxe hallerne, Vandtårnsvej 55, Søborg. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev