September 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Mød Kulturspillet på Kulturnatten i Odense fredag den 2. okt. Denne aften ser vi på kunst- og kultur fra en lidt anderledes vinkel, så kom til kulturnat i den fynske hovedstad.

Kultur-gakkeren nu som Kunstinstallation

Måske kender De Kultur-gakkeren, som findes på kulturspillet.dk: En poetisk robot som udfordrer kunst-verdenens snævre balancepunkt mellem genialitet og galskab. I anledning af Kulturnatten i Odense den 2. okt. har vi omdannet robotten til en kunstinstallation. Kig forbi på Amfipladsen og få et godt grin.

Gratis festkoncert til markeringen af 25 år

Den 30. sept. kl. 17.00 inviterer det tyske ambassadørpar til en festkoncert i anledning af den tyske genforeningsdag i Skt. Petri Kirke i København. Til tonerne af bl.a. Bach’s  5. Brandenburg-koncert markeres 25 års jubilæet for den tyske enhedsstat. Gratis entré.

Gratis glæder 1. okt.

Byvandringer, Åbent Hus, omvisninger, debatter og meget mere. Det er hvad der venter, når Arkitektforeningen afholder Arkitekturens Dag. Der er bl.a. arrangementer i Viborg, Svendborg, København, Århus, Faaborg, Middelfart, Randers, Odense, Fredericia, Gudhjem, Kolding og Herning. Læs nærmere her.

Carl Nielsen koncert med fri entré 20. okt.

Sangaften med musik og sange af Carl Nielsen i forbindelse med 150 års fødselsdags jubilæet med fortælling og fællessang. Den 20. okt. kl. 19:30 i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Østerbro.

Vind to billetter til Bolig Mad Design messen

I weekenden 16.-18. oktober danner Forum i København igen i år rammen om den inspirerende Bolig Mad Design messe. Deltag i konkurrencen og inviter en ledsager med til de mange de mange spændende stande. Læs mere om messen her.

Sådan gør De

Der udloddes i alt 40 billetter. Send en email til billet@kulturspillet.dk og skriv "Bolig Mad Design" i emnefeltet. Konkurrencen løber til den 3. oktober. Vinderne får direkte besked, og præmierne kan ikke ombyttes.
 

Madame de Sade på Betty Nansen

Historien om Markis de Sade og hans seksuelle udskejelser har fængslet og forført publikum i et par hundrede år. I øjeblikket spiller Yukio Mishima velskrevne drama om den farverige figur på Betty Nansen Teatret. Det handler om sex, moral og hykleri i et Frankrig på kanten af revolutionen. Læs mere her.

Ida Jessen har ordet

Den prisbelønnede forfatter Ida Jessen fortæller om og læser op af sit seneste værk, En Ny Tid. Arrangementet finder sted hos Kristian F. Møllers Boghandel i Århus, den 6. okt. kl. 18.30. Fri entré.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev