Oktober 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Hvad enten De holder af bøger, glaskunst eller musik- og teateraftener, så bringer oktober måneds nyhedsbrev her et lille udpluk af kulturlivets fristelser. Prøv også Kulturquizzen: Hvis fødsel var det egentlig, der blev bebudet i Dommerbogen, hvor englen sagde: "du skal blive med barn og føde en søn? 73% af deltagerne kan ikke svare på dette spørgsmål. Deltag her i konkurrencen om et eksemplar af Kulturspillet - det' oplysende og horisontudvidende underholdning. 
 

Vind en teateraften for to personer

Teater Katapult i centrum af Århus er kendt for sine vedkommende og samfundsrelevante forestillinger. Stykket "Folkeskolereformen" ser med satire og humor på snørklede paragraffer og fænomener som rundkreds, udenadslære og Ipads til alle. Læs mere om stykket her.

Dukketeaterfestival

Med over 100 opførelser i perioden 5.-8. nov. regnes Festival of Wonder som Nordens største dukketeaterfestival. Det er kulturstederne i Silkeborg der danner rammen om festivalen. Læs mere her

Sovende engle vækkes på Galleri Art Expo

Med inspiration i Jane Aamunds "Hvide verden" fremstiller kunstner Trine Appelon glasengle i Galleri Art Expo. Læg Deres vej forbi galleriet en lørdag (den 31.10., 7.11. eller 28.11). Læs mere om Art Expo og Trine Appelon her.
 

Psykologiforedrag

I det 20 årh. triumferede psykologien: dens løfter om at forstå og helbrede lød godt. Men kan løfterne holde? Cand. psych. Bo Snedker Boman holder foredrag i Skt. Johannesgården, 1. sal, Blegdamsvej 1B, Kbh., den 28. oktober kl. 20.00. Gratis entré.

Vind to billetter til årets Bogforum i Bellacenter

Mød forfattere som Maria Helleberg, Lise Nørgaard og Anne Hjernøe i interviews og foredrag, når det i weekenden 6.-8. nov. går løs med den 24. Bogforum. Lad Dem inspirere til spændende læsning og se mere om Bogforums righoldige program her.

Sådan gør De

Der udloddes 2 billetter til Bogmessen og 2 x 2 billetter til Teater Katapults opførelse den 18. november. Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør enten "Bogforum" eller "Folkeskole-reformen" i emnefeltet. Konkurrencerne løber til den 29. oktober. Vinderne får direkte besked.
 

"Til bords hos Luther" den 29. okt. i Skt. Petri

Velkommen til reception i anledningen af reformationsdagen. Bordtale fra Steen Bille forfatter om emnet "billede og bibel". Tid og sted: kl. 19.00 i Chr. V salen, Skt. Peders Stræde 2, Kbh. K. Fri entré.

Så syng da Danmark...

Har De nogensinde gået trist og nedbøjet hjem fra en sangaften? Nej vel. Man bliver i godt humør af at synge og/eller spille sammen. Landet over er forberedt utallige syng-med aftener, musikforedrag og koncerter. De fleste er gratis. Find dem i Deres kommune her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev