November 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Boede Gud i telt eller i tempel da han iflg. gammeltestamentlig tradition bosatte sig blandt menneskene? Quiz med om dette og andre lærerige spørgsmål i Kulturquizzen. Vær også velkommen til to spændende foredrag i København eller tag et stort sug af viden, når universitetsfolk fra Århus Universitet stiller deres ekspertise gratis til rådighed under deres meget velbesøgte foredrag.

Vind koncertbilletter til Tjajkovskij og Sibelius

Den 27. nov. opfører symfoniorkestret Copenhagen Phil en storslået koncert i Konservatoriets Koncertsal i Kbh., hvor De bl.a. kan høre Tjajkovskijs berømte violinkoncert. Der udloddes to billetter til en spændende koncertaften. Læs mere her.

Idéen til den varige medarbejder julegave

Ring til Kulturspillet for at høre nærmere om levering af spændende og varige julegaver til Deres forening eller arbejdsplads. Kontaktoplysningerne finder De her.

Kim Leine foredrag

Siden han modtog De Gyldne Laurbær har folk betalt store beløb for at høre Kim Leine, men her får De muligheden ganske gratis. Den spændende forfatter holder foredrag i Hans Egedes Kirke, Vardegade 14 den 17. nov. kl. 19.00. Der bydes på et glas vin i pausen.

Arkivernes Dag 14. nov.

På lørdag afholdes Arkivernes Dag med Åbent Hus, fotoudstillinger og foredrag på landets mange lokalarkiver ligefra Dragør til Birkerød, Præstø, Ølgod og Fredericia m.fl. Læs mere her.

Vind to billetter Händels Messias koncerter

Kun få værker i musikhistorien har vist sig så slidstærke som Händels Messias. Tag med i Ribe Domkirke 2. dec. eller Herning Kirke 3. dec, når Ensemble Midtvest opfører det traditionsrige storværk. Der udloddes to billetter til hver opførelse. Læs mere her.

Sådan gør De

Der udloddes 2 billetter til "Tjajkovskij og Sibelius" 27. nov. og 2 billetter til Ensemble Midtvests Messias koncerter i Ribe og Herning den 2. og 3. dec. Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør enten "Copenhagen Phil", "Ribe" eller "Herning" i emnefeltet. Konkurrencerne løber til den 18. november. Vinderne får direkte besked.
 

Stjernestøv på himlen over Østerbro 19. nov.

Astrofysiker Anja C. Andersen fortæller om støv i universet og de fysiske sammenhænge, der er så vanskelige at forstå for lægfolk. Tid og sted: 19. nov. kl. 19.30, Skt. Jakobs kirke, Østerbrogade 59, Kbh. Ø.

Mere end 27.000 til gratis foredrag

Århus Universitets gratis foredrag om naturvidenskab nyder usædvanlig stor interesse. Husk at reservere plads, kom i god tid, og sæt Dem ind i parkerings-forholdene på forhånd. Læs mere om de offentlige foredrag her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev