November 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

De store kirkekoncerter er over os. Det er selvfølgelig Bach og Händel, der er de mest rodfæstede orkesterværker op mod jul, så tag en ledsager med og få en god musikalsk oplevelse i København og Århus. Prøv også Frelsens Hærs hyggelige koncert i Falkonér Salen. Glæd Dem selv og andre med en varig og slidstærk julegave, der ikke går af mode de næste mange år. Frem mod jul kan man spare 100 kr. på Kulturspillet ved køb direkte via hjemmesiden.

Spar 100 kr. frem til jul

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Tilbuddet gælder KUN ved direkte bestilling via hjemmesiden og KUN ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet. Bestil her.

Vind billetter til Händels Messias den 4. dec.

Århus Domkirke danner igen i år rammen om en stemningsfuld opgørelse af Händels Messias. Ensemble Midtvest fremfører værket med opbakning fra Esbjerg Ensemble, Herning Kirkes Drengekor, Skt. Clemens Drengekor og Treenighedens Drengekor. Der udloddes 2 x 2 billetter til koncerten. Læs mere her.

Talekunst 3. dec kl. 19

Selv 2000 år efter at Aristoteles underviste i retorik i det gamle Grækenland, er hans lære stadig aktuel. Bliv klogere på datidens kommunikationsekspert i Hans Egedes kirke, Vardegade 14. Kbh. Ø. Der bydes på et glas vin i pausen.

Det demente samfund

Er vort samfund ved at udvikle kollektivt hukommelsessvigt? Er vi ved at blive historieløse. Lektor Michael Böss giver sit bud 30. nov. kl. 14 i Boholte kirke i Køge. Gratis entré.

Århus i adventstiden

Jazzkoncerter, koropførelser, dans og julefortællinger gemmer sig bag lågerne i "Den Levende Julekalender" i Langenæskirken i Århus. Klik her for at læse mere om de mange aktiviteter.

Vind to billetter Alberte Winding og Sebastian

En af december måneds dejlige musikalske oplevelser er Frelsens Hærs julekoncert i Falkonér Salen den 6. dec. Der udloddes 10 billetter til koncerten med bl.a. Sebastian og Alberte Winding. Læs mere her.

Vind to billetter Bachs juleoratorium 6. dec.

Til en standsmæssig opførelse af Bachs juleoratorium kræver det et større kor. Dette leveres af Copenhagen Oratorio Choir, der opfører det berømte værk i Skt. Jacobs kirke på Østerbro. Der udloddes 2 x 2 billetter. Læs mere her.

Sådan deltager De

Der udloddes 5 x 2 billetter til Frelsens Hærs julekoncert og 2 x 2 billetter til Bachs juleoratorium i Kbh. samt 2 x 2 billetter til Messias i Århus. Send en eller flere emails til billet@kulturspillet.dk og anfør enten "Frelsens Hær", "Bach i Skt. Jacobs", eller "Messias i Århus" i emnefeltet. Konkurrencerne løber til den 29. november. Vinderne får direkte besked.

Kulturspillets lærerige kursusdage

Få stimuleret Deres kulturelle gen på en af Kulturspillets kursusdage. Der kan vælges mellem kurser med kulturhistorisk fokus på F.eks. Venedig og Wien eller mere overbliksprægede kurser om kunsthistorie. Tilmelding her.
 

Gratis omvisninger

C.L. davids samling i København byder i december måned på gratis omvisning hver tidsdag. Læs mere her
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev