December 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Glæd Dem selv og andre med en varig og slidstærk julegave, der ikke går af mode de næste mange år. Frem mod jul kan man spare 100 kr. på Kulturspillet ved køb direkte via hjemmesiden.

Spar 100 kr. frem til jul

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Tilbuddet gælder KUN ved direkte bestilling via hjemmesiden og KUN ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet. Bestil her.

Decemberrabat på temaudgaver

Frem til jul kan De købe 3 temaudgaver med mængderabat. Tilbuddet gælder kun ved direkte bestilling via hjemmesiden.

Fernisering i Galleri Weinberger 3. dec.

10 danske kunstnere donerer værker til skoleprojekter i Nepal. Kig forbi i Valkendorfgade 13, Kbh. K, kl. 16-19. Udstillingen varer frem til den 20. dec. Læs mere her

Stemningsfuldt julemarked i Kolding

I weekenden 5.+ 6. dec. afholdes julemarked på Koldinghus. Snyd i øvrigt ikke Dem selv for Georg Jensen-udstillingen på slottet. Det er dansk skønvirke, når det er bedst. Læs mere her.

Vind billetter til "De Tre Tenorer" på Gisselfeld

Omgivelserne er i den grad med til at skabe julestemning, når De 3 Kgl. Tenorer den 15. dec. leverer årets store julekoncert på Gisselfeld Kloster. Ta' med og få en musikalt oplevelse. Deltag også i konkurrencen, hvor der er billetter på højkant. Læs mere her.

Vind en tur til Paradis

I den århusianske biograf Øst for Paradis er der altid kulturel power for alle pengene, og der er frit valg på alle hylder, når vinderen af konkurrencen kan invitere en ledsager med en tur i biografen. Deltag ved at følge instruksen nedenfor og læs mere om Øst for Paradis her.

Sådan deltager De

Der trækkes lod om 2 billetter til De Tre Tenorer og 2 billetter til Øst for Paradis. Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør enten "Gisselfeld" eller "Øst for Paradis" i emnefeltet. Konkurrencerne løber til den 6. december. Vinderne får direkte besked.

Kulturspillets lærerige kursusdage

Få stimuleret Deres kulturelle gen på en af Kulturspillets kursusdage. Der kan vælges mellem kurser med kulturhistorisk fokus på F.eks. Venedig og Wien eller mere overbliksprægede kurser om kunsthistorie. Tilmelding her.
 
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev