December 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

I juledagene hvor familierne samles og spiller er det altid fornøjelse, hvis der "bliver lidt hængende". Kulturspillene samler lærerig og meningsfuld underholdning i enhver hyggestund. Læs herunder om kulturelle fornøjelser i Jylland, på Fyn og på Sjælland, hvor Danmarks smukkeste sopran med den endnu smukkere stemme synger i Helligeåndskirken.

Spar 100 kr. frem til jul

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Tilbuddet gælder KUN ved direkte bestilling via hjemmesiden og KUN ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet. Bestil her.

Decemberrabat på temaudgaver

Frem til jul kan De købe 3 temaudgaver med mængderabat. Tilbuddet gælder kun ved direkte bestilling via hjemmesiden.

Gratis julefilm for børn

Café Biografen i Odense viser i perioden 14.-23. dec. julefilm kl. 11 og 12.30. Der kan ikke reserveres billetter.

Til dem der ikke kan vente

Odense Zoo er i gavehumør og giver gratis entré til store og små den 24. dec. i tidsrummet 9-12. Læs mere her.

Vind billetter til Händels Messias den 16. dec.

Händels storværk hører julen til. Tag f.eks. i Helligåndskirken til Messias koncert, hvor  Copenhagen Oratorio Choir står bag opførelsen. Der er billetter i konkurrencen. Se mere nedenfor, og læs mere om koret her.

Sådan deltager De

Der  trækkes lod om 2 x 2 billetter til Händels Messias. Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør "Messias" i emnefeltet. Konkurrencerne løber til den 11. december. Vinderne får direkte besked.

Herskab og tjenestefolk på Gammel Estrup

Oplev herregårdsmuseet smukt pyntet og se udstillingen om hvordan herskab og tjenestefolk hver især fejrede jul for 100 år siden. Det er Danmarkshistorie med gods i. Læs mere her.

Mad & Mening i Århus

Den 10. dec. kl. 16.30 inviterer fire århusianske foreninger til et gratis seminar om "væredygtighed" og er i samme forbindelse vært ved et gratis måltid mad. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev