December 2015

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Få årets julegave i hus og glæd familien med et spil, hvor man ikke behøver vide noget om sport og triviel underholdning. Gode spil skal indeholde et konkurrenceelement, men de skal derudover sikre, at alle udfordres på relevant og meningsfuld viden. Deltag også i konkurrencen om billetter til SMUKs nytårskoncerter i Jylland og på Sjælland.

Spar 100 kr. frem til jul

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Tilbuddet gælder KUN ved direkte bestilling via hjemmesiden og KUN ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet. Bestil her.

Decemberrabat på temaudgaver

Frem til jul kan De købe 3 temaudgaver med mængderabat. Tilbuddet gælder kun ved direkte bestilling via hjemmesiden.

Galápagos 17. dec.

Kun få steder på kloden er dyrelivet så fascinerende som på Galápagos-øerne. Hør mere om stedet og dyrelivet og om at rejse dertil ved et gratis foredrag hos Jysk Rejsebureau i Århus. Læs mere her.

Den store nisseprøve

Teater for de små. En rigtig juleforestilling med sjov og nissestreger. Tid og sted: Solvang bibliotek den 21. dec. kl. 13. Gratis entré. Læs mere her. 

Vind billetter til en flot nytårskoncert 2016

Søs Egelind og Christoffer Brodersen står i forgrunden, når SMUKs række af nytårskoncerter finder sted landet over i januar måned. Tag en ledsager med til en glad aften fuld af humørfyldte indslag og en masse god musik. Læs mere her.

Sådan deltager De

Der  trækkes lod om 2 x 2 billetter til SMUKs koncert i Haderslev den 16. jan. og i København den 24. jan. Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør enten "Haderslev" eller "København" i emnefeltet. Konkurrencen løber til den 2. januar. Vinderne får direkte besked.

Kunsthistoriens mesterværker 27. feb.

Hvad var det egentlig ved Raphael’s, Rembrandt’s, Klimt's og Manet’s kunst, der gjorde, at alle kender disse malere? Tag med den 27. feb., når vi går tættere på en række mesterværker. Tilmelding via hjemmesiden.

Julegadefest 18. dec.

I Kronprinsessegade i København er flere af de handlende gået sammen om en gadefest. Smukt fremstår gaden med sin pynt, og der vil være musik, smagsprøver, gløgg og julethe i tidsrummet 16-19.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev