April 2016

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Foråret er over os. Tag en tur til en af de mange spændende livsstilsmesser landet over, eller få rørt danseskoene og/eller lattermusklerne. Det Hvide Snit går på scenen med deres gakkede show i København den 12. maj. I dette nyhedsbrev inviteres også på foredrag om Aldred Hitchkock i København og til kunstudstilling i Århus.

Dansens Dag 29. apr.

Dansehallerne i København og Rådhushallen i Århus markerer i år på hver deres måde Dansens Dag. Læs nærmere her om de mange gratis arrangementer i løbet af dagen.

Komedieteater 12. maj

Som et af komikergruppen Det Hvide Snit's forbilleder Monthy Pyton er uforudsigelighed i deres optræden et af kernepunkterne i de næsten groteske scener, der udspiller sig på de skrå brædder. Inviter en ledsager med i Kvarterhuset og oplev det uventede. Læs mere her.

Alfred Hitchkock aften den 29. apr.

Han var blandt filmkunstens mestre. Kom og hør nærmere om den store britiske instruktør i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh Ø den 29. april kl. 19.00. Gratis entré. Der serveres kaffe og vin. 

Åbning af Danmarks nye Rockmuseum

Danmarks nye nationale museum for pop, rock og ungdomskultur indvies fredag d. 29. april kl. 14.00 af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik og indbudte gæster. Samme weekend åbner museet for publikum med gratis entré for alle. Adresse: Ragnarock, Rabalderstræde 16, Roskilde.

Vind to billetter til Rosenholm Slot i maj

Champagne, blomsterkunst, sko, tasker og et væld af smagsoplevelser er linet op, når slotsportene på Rosenholm Slot åbnes den 6.-8. maj. Læs mere her.

Valdemars Slot kalder

Med sin fornemme historie om bl.a. søhelten Niels Juel der ejede slottet er der kulturelt gods til enhver elsker af Danmarkshistorien. Deltag i konkurrencen om billetter til den smukke Slotsudstilling den 14.-16. maj. Læs mere her.

Sådan deltager De

Der udloddes 3 x 2 billetter til hver af de tre arrangementer (Rosenholm Slot, Valdemars Slot og Det Hvide Snit). Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør i emnefeltet enten "Rosenholm Slot", "Valdemars Slot" eller "Det Hvide Snit". Vinderne trækkes den 30. april og får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes.

Øjenåbnende udstilling i Århus frem til 29. maj

Det er Galleri Grundstof i Vestergade, der med udstillingen "Vejen - El camino" retter fokus mod flygtningestrømmenes veje. Gratis adgang. Læs mere her.

Kurs mod eksamen

Her er materialet for enhver der sveder forud for eksamen i Samfundsfag og andre fag ved landets handelsskoler (HHX). Giv Deres børn eller børnebørn det uundværlige værktøj frem mod en vellykket eksamen. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev