Maj 2016

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Landet over vrimler det med spændende kulturelle tilbud. Læs nærmere om et lille udpluk i dette nyhedsbrev. Deltag også i en eller flere af konkurrencerne. Der er kulturelle billetter på højkant og en anbefaling af den kommende ølfestival i København. 

Ølfestival med højt skum den 19.-21. maj

Der er brygget op til en velsmagende oplevelse, når Danske Ølentusiaster byder velkommen til ølfestival i Lokomotiv-værkstedet i Kbh. Omkring 40 bryggerier præsenterer et udvalg, så der med garanti er noget for enhver smag. Læs mere her.

Messe for seniorer

"Sundt seniorliv" er titlen på den veltilrettelagte messe, der afholdes i Frederiksborg Centeret i Hillerød den 20.-22. maj. Deltag i konkurrencen og vind billetter til messens mange aktiviteter. Læs mere her.

Ka' De lide jazz?

Carl Nielsen og Strawinsky kunne ikke. Men det kunne mange andre i jazzens pionerår. Lyt og lad Dem inspirere af Kjeld Roesgaards foredrag i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh Ø den 24. maj kl. 19.00. Gratis entré. Der serveres kaffe og vin. 

Åbent Hus 28. maj

Hvordan arbejder professionelle kunstnere i dagens Danmark? Få indblik i dette når Fabrikken for Kunst og Design holder åbent hus. Tid og sted: kl. 14-17 på Sundholmvej 46, Kbh. S. Læs mere her.

Enhver slægtforskers drøm

I al ubemærkethed bruger et pensioneret dansk ægtepar næsten al deres fritid på at dokumentere og bevare optegnelser fra danske kirkegårde. Den uselviske og positive gerning må udløse ros og respekt fra enhver med interesse for kirke- og personalhistorie. Søg Deres egne aner på www.findengrav.dk

Sønderborg sommerrevy

De fleste billetter er allerede solgt, så skynd Dem hvis De skal opleve Sønderborgrevyen i år. "Herfra til folkeligheden" er måske Leif Maiboms aller sjoveste revy til dato. Deltag i konkurrencen og få mulighed for at invitere en ledsager med til en dejlig aften i Sønderborgrevyen

Vind biografbilletter til en rigtig kulturbiograf

Inviter en ledsager med i biografen Øst for Paradis i Århus. I konkurrencen er fribilletter på højkant, og man bestemmer selv præcist hvilken af de mange spændende film, man vil se. Læs mere om Øst for Paradis her.

Sådan deltager De

Der udloddes 2 x 2 billetter til Sønderborg Sommerrevy, Seniormessen og Øst for Paradis. Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør i emnefeltet enten "Sønderborgrevyen", "Seniormesse" eller "Paradisbio". Vinderne trækkes den 16. maj. Præmierne kan ikke ombyttes.

Jeppe Aakjær 150 år

I år er 150-året for Jeppe Aakjærs fødsel, og i Aakjærselskabet i Jenle er der spændende arrangementer hele sommeren. Følg med på Aakjærselskabets hjemmeside.

Kurs mod eksamen

Her er materialet for enhver der sveder forud for eksamen i Samfundsfag og andre fag ved landets handelsskoler (HHX). Giv Deres børn eller børnebørn det uundværlige værktøj frem mod en vellykket eksamen. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev