August 2016

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Mens sommeren og ferierne så småt ligger bag os står en masse spændende kulturelle arrangementer foran os i et begivenhedsmættet efterår. Blandt de mest ressourcekrævende er selvfølgelig Århus Festuge, der åbner den 26. august. Glem i øvrigt ikke at quizze i Kulturquizzen.

Viden om grækerne og romerne i quiz-form

Med Kulturspillets temaudgave om Den Antikke Verden kan man lege sig til indsigt i grækernes, romernes og ægypternes verden. For hver bestilling af Kulturspillets store udgave vedlægges frem til den 21. aug. et eksemplar af Den Antikke Verden uden beregning. Tilbuddet gælder kun ved bestilling via hjemmesiden.

Art Copenhagen

Art Copenhagen løber i år af stablen den 26.-28. aug., og Bella Centeret danner rammen om den stort anlagt kunstudstilling med deltagelse fra førende kunstgallerier fra Europa og USA. Der udloddes 2 x 2 billetter til de heldige. Læs nærmere her.

Kunst med humor

Bliv "glad i låget" under den igangværende Naivistudstilling i Kunstgalleriet i Odense. De ca. 400 humørfulde værker kan ses frem til 17. sept. Åbningstider kan ses her.

Caribien i København

Dans med masser af energi og eksotisk show finder man i Østerbrohuset, Århusgade 101, den 24. aug. kl. 19.00. De caribiske toner slås an af gruppen Ten Sleepless Nights. Gruppens turné er en del af kulturudvekslings-samarbejdet mellem Danmark og de tidl. dansk-vestindiske øer. Gratis adgang.

Vind to festival billetter

På lørdag afvikles den spændende éndagsfestival ”Kvantespring” i Villa Veel i Klampenborg, hvor videnskab og kunst danner det fælles tema. Der er to billetter på højkant, så deltag i konkurrencen og få en lørdag med kunst og viden i højsædet. Læs programmet her.

Sådan deltager De

Send en email til billet@kulturspillet.dk med teksten "Kvantespring" eller "Art Copenhagen" i emnefeltet. For deltagere til Kvantespring skal vi også bruge Deres adresse. Konkurrencerne løber til 17.8. (Kvantespring) og 20.8. (Art Copenhagen).

Tørfisk

Koldt fadøl og grillpølser er hvad der foruden et skud Tørfisk behøves for at skabe hyggelig folkestemning. Kom og vær med på Pustervig Torv den 26. + 27. aug. Gratis adgang. Se det fulde program for Århus Festuge her.

25. aug.: Aftenkoncert med Mozart og Vivaldi

Klokken skal først falde i slag 21.00, inden tonerne fra bl.a. Mozart udspænder Holmens kirkes hvælv ved denne stemningskoncert. Holmens Barokensemble og Philippa Cold sikrer tilhørerne en smuk koncertoplevelse. Fri entré. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev