September 2016

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Frk. Jensens Kogebog i Riddersalen, Mozart i Horsens, socialpsykologi i Kbh., Bondens marked på Gisselfeld og Michala Petri på Frederiksberg er et lille udpluk af spændende kulturelle aktiviteter i de kommende uger. 

Vind en teateraften for to personer

Med humor og kant serverer skuespillerne på Riddersalen fra uventede vinkler noget af det bedste fra dansk madkultur i stykket "Frk. Jensens Kogebog". Tag en tur i det hyggelige teater på Frdb., hvor der stilles skarpt på gastronomiens små detaljer. Læs mere her.

Bach i Christiansborg Slotskirke 24.+25. sept.

Få en åndfuld oplevelse i fineste omgivelser. I kommende weekend opfører kammerkoret Euphonia Bachs slidstærke H-mol messe i Christiansborg Slotskirke.

Hør Anja Lovén i Musikhuset 28. sept.

De har sikkert hørt om Lovén's livsbekræftende erfaringer som nødhjælpsarbejder. Den 28. sept. kl. 19.00 giver hun gratis foredrag i Musikhuset i Århus. Billetter skal hentes på billetto.dk .

Mozart i Horsens 4. okt.

Mozarts koncert for fagot og cello åbner koncerten i Vær kirke i Horsens den 4. okt. kl. 19.30. Igennem aftenen fører Ensemble Midtvest tilhørerne igennem et spændende lydunivers med værker af Beethoven og nyere klassiske komponister. Fri entré. Læs mere her.

Bondens marked

Omgivelserne bliver ikke smukkere, når Gisselfeld Kloster den 1. + 2. okt. danner rammen om efterårsmarked for fødevarer og kunsthåndværk. Læs mere her.

Sådan deltager De i konkurrencen

Send en email til billet@kulturspillet.dk med angivelse af "Frk. Jensens Kogebog" i emnefeltet. Der udloddes 2 x 2 billetter til en valgfri spilledato. Konkurrencen slutter den 25. sept.

Mød Galleri CC's smukke farveunivers

Klare, stærke farver og frem for alt glæde og energi er hvad billedkunstner Christina Christiansen formidler i hendes spændende værker. Galleri CC har i øjeblikket udstillinger i Hillerød, Ølstykke, Kastrup, Amager og Køge. Se åbningstider og læs mere her.

Michala Petri spiller Kurt Weil 23. sept.

Musikkonservatoriet på Julius Thomsens Gade på Frdb. er stedet, når Michala Petri på fredag kl. 19.30 bl.a. spiller værker af Kurt Weil. Fri entre.

Socialpsykologi 13. okt.

Hvordan påvirkes individet af de sociale omgivelser? Kom svaret nærmere, når Carl Kähler holder foredrag i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø, den 13. okt. kl. 19.00. Fri entré. Der bydes på kaffe og vin i pausen.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev