Oktober 2016

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Årets store bogmesse står for døren. Det samme gør en række klassiske koncerter, kunstforedrag, udstillinger og 'Spil Dansk' ugen, så også denne efterårsmåned har mange spændende aktiviteter at byde på.

'De 9 rum' på Aros

Ønsker man at se udstillingen De 9 rum på Aros skal man skynde sig. Udstillingen, der tager sit udspring i Den Guddommelige Komedie's 9 Helvedes kredse, slutter 31. dec. Læs mere her. 

The Nordic Choir Expedition 21.-27. okt.

Under årets udgave af Tenso Days har De mulighed for at opleve DR VokalEnsemblet og Ars Nova i Trinitatis kirke i København. Festivalen byder på ikke færre end 5 gratis koncerter. Læs mere her.

Tyske opfindelser der ændrede verden

Bl.a. i samarbejde med Max Planck Selskabet har Goethe Instituttet skabt en spændende udstilling om tyske opfindelser. Tænk bare på bilen, radioen og TV-apparatet. Udstillingen løber 24.10.-4.11. i Kbh. og er for alle aldre. Gratis adgang. Tilmelding her.

Musik og sang over hele landet

Holbæk, Ringkøbing, Hinnerup, Roskilde, Taastrup, Odense og Hadsten er blot få af de mange steder, hvor Spil Dansk Ugen afholder arrangementer. Find et gratis musikalsk arrangement nær Deres bopæl her.

Vind to billetter til Bogforum

For mange er Bogforum stedet hvor man finder ny inspiration til vinterens læsestof, så igen i år forventes mange tusinde at besøge Bella Centeret den 11.-13. november. Mød Deres yndlingsforfatter og lyt til de mange foredrag. Vi udlodder to billetter til en valgfri dag. Læs programmet her.

Sådan deltager De

Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 25. okt. Anfør "Bogforum" i emnefeltet, så deltager De i lodtrækningen.

Bornholmermalerne den 28. okt.

Harald Giersing og Oluf Høst var blandt de Bornholmermalere der vandt varig anerkendelse. Foredrag v/Jesper Møller-Andersen om kunstnerne der skabte klassisk modernisme i Danmark kl. 19 i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø. Fri entré.

'Min far' på Folketeatret

Frem til 3. dec. kan De opleve Ole Thestrup som dement i hovedrollen i Florian Zellers tragikomiske værk 'Min far', der behandler det vanskelige emne mht. sygdomsramte og pårørende. Læs mere her. 
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev