November 2016

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Bliv klogere på hvad Commedia dell'arte egentlig var for noget. Lad Dem friste af de mange koncerter som renæssance musik festivalen tilbyder, og tag med i Nørrebro Teater til Svantes Lykkelige dag, der har premiere den 23. november. Skal de kulturelle sysler foregå hjemme, så prøv en af vore spændende temaudgaver, som kan bestilles på hjemmesiden.

Svantes lykkelige dag på Nørrebro Teater

Livet er ikke det værste man har. I folkekomediens form opsætter Nørrebro Teater nu Benny Andersens livsbekræftende tekster, bl.a. om personlige problemer, længsel og meget andet. Der udloddes to billetter i konkurrencen.

Gode nyheder til alle anglofile

Med forkærlighed for alt hvad der er britisk udkommer nu et nyt spændende magasin, Anglomania, om alt det stilfulde ved den engelske kultur og tradition. Læs i første nummer bl.a. om Jane Austen og Bath. Yderligere info her.

Få en flot og gratis jubilæumsmedalje

I anledning af 1000 året for Knud den Stores togt mod England har Mønthuset i Danmark præget en smuk jubilæumsmedalje. Bestil et gratis eksemplar her.

Commedia dell'arte

Commedia dell'Arte opstod i Italien i 1500-tallet som en reaktion på det seriøse klassiske teater. Niels-Martin Josefsen fortæller om dens plads i teaterhistorien den 12. nov. kl. 14.00 på Studieskolen, Borgergade 12, Kbh. Fri entré.

Vind billetter og inviter en ledsager med

Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør "Nørrebro Teater" i emnefeltet. Vinderen trækkes den 11. november. Præmien kan ikke ombyttes.

Musik i meget smukke omgivelser

Udsøgte er mulighederne for gode koncertoplevelser for kender såvel som liebhaver under den igangværende renæssance musik festival. Tag eksempelvis i Frederiksberg Slotskirke på fredag den 11. nov. kl. 17. Gratis entre men kom i god tid. Læs mere her.

Morskab til de mørke hverdagsaftener

Nye jokes bliver afprøvet og gamle bliver finpudset. På V58 er alt fra debutanter til etablerede komikere. Stand Up Open Mic på Ny V58, Vestergade 58, Aarhus C. Hver mandag til torsdag kl. 20. Gratis

Guitarkoncert 17. nov

Den unge italienske guitarist Gian Marco Ciampa gæster i kommende uge Danmark. Lyt til hans talent ved en gratis guitarkoncert i det Italienske Kulturinstitut den 17. nov. kl. 19.30. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev