November 2016

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Juleforestillingen på Teater Riddersalen og Bachs juleoratorium er blandt de sikre bud på dejlige oplevelser i det kommende. Og ganske gratis kan De komme til både foredrag og klaverkoncert. Læs mere om dette nedenfor. Har De i øvrigt overvejet at benytte Kulturspillets temaudgaver som adventsgave?

Juleforestilling på Riddersalen på Frdb.

Kom i julestemning på Riddersalen. Mød Flora og Ebbe på deres livs rejse til nisser, en lygtemand, en vandmoder, en gemmekone og alle mulige dyr, inden de kan vende hjem til gården til julefest. Læs mere om stykket "De Underjordiske" her. Der udloddes 2 x 2 billetter i konkurrencen.

DM i glögg på søndag

På pladsen ved Torvehallerne i København afvikles DM i glögg på søndag den 20. nov. kl. 12.30. Kig forbi til smagsprøver og få gode fif til en velsmagende glögg.

Atlas Flora Danica

Nu kan De blive klogere på kortlægningen af Danmarks ca. 3.000 vilde plantearter. Per Hartvig fortæller om det 20 år lange projekt. Kom til foredrag i Hans Egedes kirke, Kbh. Ø, den 29. nov. kl. 19.00.

Julemarked på Koldinghus

Den 3. og 4. dec. arrangeres julemarked med kunsthåndværk, julemad og meget mere. Desuden koncerter begge dage. Læs mere her.

Vind billetter og inviter en ledsager med

Send en email til billet@kulturspillet.dk og anfør "Riddersalen" i emnefeltet. Vinderne trækkes den 23. november. Præmien kan ikke ombyttes.

Søndags klavermatiné i Musikhuset i Århus

Schubert og Bach er på programmet, når Det Jyske Musikkonservatoriums talenter den 20. nov. giver koncert kl. 15.00. Fri entré. Læs mere her.

Bachs juleoratorium

Københavns Domkirke danner rammen, når Ebbe Munk og Københavns Drengekor opfører Bachs storslåede juleoratorium. Tag til Copenhagen Phil's julekoncert den 16. eller 17. dec. og lyt til det værk der i ca. 250 år har givet sine lyttere stemningsfulde øjeblikke.

Pandekagehuset

Hver weekend frem til jul serveres i hyggelige omgivelser the, pandekager og meget mere hos Mosehuset ved Borup. Yderligere info her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev