December 2016

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Julens mange koncerter fylder kirker og koncerthuse i disse uger. I dette nyhedsbrev kan De hente inspiration til et par spændende koncertoplevelser i Jylland og på Sjælland. Giv Kulturspillet i julegave, hermed er den meningsfulde underholdning sikret i dagene efter højtiden, eller prøv vores temaudgaver, der er velegnede som mandelgaver.

Händel's Messias i Roskilde Domkirke

Blandt vore kongegrave opføres den 20. dec. storværket Messias, så tag en ledsager med og få en højtidelig oplevelse i de historiske omgivelser. Der udloddes 2 x 2 billetter til en stemningsfuld aften. Læs mere her.

Spar 100 kr. på spillet

Frem til jul kan De spare 100 kr. på Kulturspillets store udgave. Tilbuddet gælder KUN ved bestilling via hjemmesiden og KUN ved at anføre "Decemberrabat" i kommentarfeltet.

Bob Dylan foredrag

I anledning af at Bob Dylan blev udpeget som modtager af Nobelprisen i litteratur holder Klaus Lynggaard foredrag om musikeren og digteren. Lyngby Stadsbibliotek, Lyngby Hovedgade 28, Lyngby, 10. dec. kl. 15.00.

Familiehygge: Når en peberkagebager...

Byg et hus af peberkagedej, glasur og slik. Dansk Arkitektur Center i Kbh. den 11. + 18. dec. kl. 12-14. Læs mere her.

Vind to billetter til julekoncert i Århus

Nyt og gammelt er sat sammen, når Sct. Pauls Cantori den 17. dec. giver en velkomponeret julekoncert i Sct. Pauls kirke i Århus. Programmet vil fokusere på lyset her i den mørke tid. Der udloddes 2 x 2 billetter.

Koncertbilletter på højkant

Deltag i konkurrencerne ved at sende en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør i emnefeltet "Roskilde domkirke" eller "Sct. Pauls i Århus". Vinderne trækkes den 12. dec. Præmierne kan ikke ombyttes

Julesange på deres originalsprog

Lyt til julens sange fremført på det sprog de i sin tid blev skrevet på. Danske sange er selvfølgelig også med i koncerten. Literaturhaus, Møllegade 7, Kbh., 13. dec. kl. 19.00. Fri entré.

Nürnberg-processen

Foredrag om det Internationale militærtribunal i Nürnberg v/Frederik Harhoff, dr.jur., prof.em. i international ret, SDU. Arr.: Netværk for Nazisme- og Holocauststudier. Tilmelding til therkel@hist.sdu.dk . 14. dec., kl. 17.30-19.30, Campusvej 55, Odense. 
 
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev