Januar 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Januar måned byder på både spændende foredrag og nytårskoncerter. Copenhagen Phil har sammensat et overdådigt program og afholder koncerter i en række sjællandske byer (Kbh., Vordingborg, Nivå, Korsør, Værløse og Borup).

Nytårskoncert med Copenhagen Phil

Tryllefløjten, Carmen, Flagermusen og West Side Story indeholder perler, som sopranen Inger Dam-Jensen i samarbejde med Copenhagen Phil bringer til live ved årets store nytårskoncert i Radiohuset den 13. jan. Læs mere her

Mød Bente Scavenius

Under titlen "Kunstnernes København" kan De høre om hvordan byen har inspireret kunstnere gennem tiden. Tid og sted: Holmens kirke i Kbh., 11. jan. kl. 14.00. Fri entré.

Århus som europæisk kulturby 2017

Der er ganske vist ca. 2 uger til den officielle åbning af kulturbyåret, men allerede nu kan man gå på opdagelse i det velpolstrede kulturprogram. Læs mere her.

Vind to billetter til nytårskoncerten 13. jan.

Send en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Copenhagen Phil" i emnefeltet. Konkurrencen løber til den 7. januar. Vinderen får direkte besked.

Rembrandt i Nærum

Det er en af kunsthistoriens højest estimerede skikkelsers værker der den 9. jan. kl. 19.30 er under behandling. Bruno Rasmussen fortæller om Rembrandt's kunst. Der er fri entré i sognegården, Kirkeåsen 10, Nærum.

Deutsch lernen

Uanset niveau og forkundskaber er der den 15. jan. mulighed for at forbedre sine sproglige færdigheder i tysk. Kom og snak løs kl. 18.00 på Café Mellemrummet, Ravnsborggade 11, Kbh. N. Fri entré. Arr.: Dansk-tysk Selskab.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev