Februar 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Februar måned står overvejende i musikkens tegn, men til gengæld byder dette nyhedsbrev på forslag i mangfoldige retninger: klassisk, populært og jazz. Benyt også vintermåneden til en teatertur, f.eks. til Teatret ved Sorte Hest i København, hvor den anmelderroste opsætning af Den Skaldede Sangerinde opføres frem til den 11. marts.

Vind en teateraften for to på Teater Sorte Hest

Klicheer og drilleri med indre selvmodsigelser er centralt i Ionesco's absurde klassiker, Den Skaldede Sangerinde, hvor manglende dialog mellem mennesker rummer en række alvorlige faremomenter. Vind to billetter til en spændende teateraften i uge 7. Læs mere her

Vinterjazz landet over

I en lang række større og mindre byer afvikles 3.-26. feb. jazzkoncerter. Find en jazzkoncert i Deres lokalområde her.

Gud og Darwin 7. feb.

Videnskabshistoriker, ph.d. Hans Henrik Hjermitslev holder foredrag om skabelse og natursyn. Korsbrødregården, Korsbrødregade 2, Nyborg, kl. 19.30. Fri entré.

Kunst ved vandet

Det er et stort anlagt kunstværk i lys og lyd der fra den 4. feb. kl. 18.30 møder københavnerne på Ofelia Plads. Brug lidt ekstra tid, når Deres vej falder forbi ved Skuespilshuset og betragt det 80 meter lange kunstværk, The Wawe. Gratis. Læs mere her.

Deltag i lodtrækningen om 2 x 2 billetter

Send en email til billet@kulturspillet.dk. Anfør i emnefeltet enten "Teatret ved Sorte Hest" eller "Villa Veel", så deltager De i konkurrencen, der løber til den 5. februar. Vinderne får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes.

Vind to billetter til Elena Setién koncert 10. feb.

Iørefaldende populærmusik og jazz er på programmet i Villa Veel i Klampenborg, når Setién's såkaldte 'album release concert' indleder denne fredagskoncert. Deltag i konkurrencen om to koncertbilletter, hvor også jazz-duoen Probosci spiller som led i deres Danmarksturné. Læs mere her.

Familien og loven

Den nye forældreansvarslov er kompliceret stof. Advokat Pia Deleuran leverer overblikket i et foredrag om familieretslige emner i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø, den 6. feb. kl. 19.00. Fri entré. Der bydes på kaffe og vin i pausen.

Klassisk musik i klassiske rammer

Omgivelserne fejler ikke noget, og det gør musikken bestemt heller ikke, når strygekvartetten Halvcirkel, giver koncert i Københavns Universitets Festsal, Fiolstræde 44, Kbh. K den 8. feb. kl. 17.00. Værker af Bartók, Pärt m.fl. Gratis adgang.

Fregatten Jylland får 'vikinge-besøg'

I alt 6 smukke vikingeskibe er netop transporteret til Ebeltoft for at deltage i den kommende udstilling på museet, der varer fra uge 7 og frem til påske. Læs mere her
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev