Marts 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Teater for både små og store er på plakaten i København i det kommende. Folketeatret opsætter "Vrede", og Cirkus Arena byder velkommen til endnu en Danmarksturné. Benyt også muligheden for at blive klogere på både kultur og natur via inspiration i dette nyhedsbrev.

"Vrede" på Folketeatret

Politisk korrekthed og den kreative klasse er blandt nøglebegreberne, der analyseres på Folketeatret, når den længe ventede Vrede får præmiere den 29. marts. Der udloddes i den anledning 2 x 2 billetter til stykket. Læs mere her.

Konkurrence: en aften på Folketeatret

Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 21. marts. Anfør "Folketeatret" i emnefeltet, så deltager De i konkurrencen. Vinderne får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes.

Herluf Trolle og Birgitte Gøye i Holmens kirke

Den 23. marts kl. 19.30 er der foredrag om grundlæggerne af Herlufsholm ved Kirsten Kierkegaard. Fri entré.

Cirkus Arena indleder Danmarksturné

Fra i morgen går det løs med forpræmiere på Bellahøj. Motor Mille styrer løjerne i et forrygende cirkusshow frem til 1. juni, hvorefter Bubber tager over. Tag hele familien med til et sprudlende show. Læs turnéplanen her.

Teater for de mindste

For de 3-8 årige og deres forældre/ bedsteforældre spiller Teater Hund fra den 24. marts stykket "Hvem bestemmer" på Anemoneteatret i Kbh. Børneteater om forskellighed og venskab. Læs mere her.

Watermusic i Randers

Senere på året opsættes det kæmpestore totalteater Watermusic. Nogle mio. kr. er indsamlet via Augustinus og A.P. Møller Fonden, men de mangler frivillige statister. Har De lyst til at være med? Læs mere her:

Dansk plakatmuseum

Følg udviklingen i det århusianske kunstliv med plakater som kilde. Nostalgi og dejlige billeder i næsten ubegrænset mængde på Dansk Plakatmuseum i Den Gamle By i Århus frem til 21. maj.
 

Du danske friske strand

Den 18. marts er Naturhistorisk Museum i Århus medarrangør af en række foredrag om Danmarks kyster, hvor der bl.a. diskuteres naturbevarelse og trusler mod den danske kyststrækning. Arrangementet er gratis. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev