April 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

De kommende uger byder på kulturelle oplevelser i mange former. Tag med i Paradisbio eller i Husets Teater, som omtales nærmere herunder, og snyd ikke Dem selv for værdifuld indsigt der stilles gratis til rådighed under Forskningens Døgn. For de mindste kan Zangenberg Teaters 'Små skridt' på det varmeste anbefales.

Vind en biograftur for to personer

Biografen Øst for Paradis er blandt landets bedste kulturbiografer. Vi sætter to fribilletter på højkant til en rigtig god biografoplevelse. Læs mere om de aktuelle film i biografen her.

Børneteater når det er aller bedst

'Små skridt' er titlen på den igangværende forestilling på Zangenbergs Teater i Kbh., hvor det nære og trygge er i centrum. Lige noget for de små sammen med deres bedsteforældre. Læs mere her.

Foredrag: Amerikanske tænkere, den 3. maj

Sidste år udkom det store værk om amerikanske filosoffer. Forekommer værket lidt for uoverskueligt fås overblikket ved et Astrid Nonbo Andersen foredrag i Hans Egedes kirke, Vardegade 14 kl. 19.00. Gratis entré. Kaffe og vin i pausen.  

Dansens Dag i hele landet, lør. 29. apr.

Så er der igen en helt gratis mulighed for at få luftet danseskoene på landets danseskoler. Bemærk at info skal findes under Dansens Dags Facebookside. Prøv f.eks. Jazz-rytmer eller Lindy Hop i Odense eller standarddans i Århus.

Knud den Helliges Odense, 9. maj

Odense Bys Museer byder som optakt til udstillingen "Knuds Odense - Vikingernes by" på gratis omvisning med foredrag om Svend Estridsen og hans slægt (bl.a. Knud). Mødested: Overgade 48 kl. 17.00.

Vind en aften til 'Status' på Husets Teater

Den 22. april er der præmiere på forestillingen 'Status', der har Tammy Øst i hovedrollen. Stykket behandler bl.a. emnet om kunstforagt i vores samtid og hvad det gør ved os. Tankevækkende og interessant teater. Der udloddes to billetter i konkurrencen. Læs mere her.

Vind et eksemplar af Kurs mod eksamen

Om få uger skal studerende ved landets ungdomsuddannelser læse til eksamen. Vi sætter et hjælpeværktøj på højkant. Deltag i konkurrencen og giv børn eller børnebørn en håndsrækning. Læs om præmien her.

Forskningens Døgn 24.-30. april

Mød helt gratis en masse af landets forskere og hør dem præsentere deres fagområde. Der er forelæsning indenfor næsten ethvert fagfelt lige fra kulturhistorie til naturvidenskab. Læs programmet her. God fornøjelse.

Klassisk koncert: Beethovens sonater

Det er ganske gratis, når studerende og lærere ved Musikkonservatoriet mandag den 24. apr. giver koncert. Det er på Rosenørns Allé 22, Frdb., kl. 19.30. Læs mere her. Kom gerne lidt i god tid.

Sådan deltager De

Send en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør i emnefeltet, "Paradisbio", "Husets Teater" eller "Kurs mod eksamen", så deltager De i en af konkurrencerne. Vinderne trækkes den 23. april og modtager derefter direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev