Maj 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Forårets temperaturer bringer os udenfor. Således er der eksempelvis friluftskoncerter med 70 musikere i Roskilde (7. juni) og i Næstved (9. juni). På de skrå brædder finder vi bl.a. den elskede Molière-komedie Tartuffe og 'Hovmod', som af nogle anses for at være den værste af de 7 dødssynder. God fornøjelse med forestående kulturelle aktiviteter.

Vind to billetter til Molière's Tartuffe

Den 1. juni er der præmiere på en af de mest slidstærke Molière komedier på Teater Momentum i Odense. Scenekunstskolens skuespillere præsenterer som afgangsforestilling Tartuffe. Læs mere her.

Ølfestival i København

Der er helt sikkert noget for enhver gane, når Danske Ølentusiasters Festival løber af stablen den 18.-20. maj. Udskænkningerne af de mange øl finder sted i Lokomotivværkstedet Otto Busses Vej 5, Kbh. Læs mere her.

Koncert i Slotskirken

Danske komponister som Gade, Hartmann og Nielsen er på programmet den 30. maj kl. 19.30 i Christiansborg Slotskirke. Gratis.

Bernstein, Sinatra og Elgar i Roskilde

Med støtte fra lokalt erhvervsliv kan De den 7. juni lytte til et overflødighedshorm af musik, når Copenhagen Phil's 70 mands orkester med konferenciers Michael Carøe spiller i Roskilde Bypark. Gratis. Læs mere her.

Molière aften for to personer

Der udloddes i alt 3 x 2 billetter til Tartuffe på Teater Momentum i Odense. Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 22. maj, så deltager De i konkurrencen. Anfør "Teater Momentum" i emnefeltet. Vinderne får direkte besked.

Tove Ditlevsen foredrag

Det er 100 år siden Ditlevsen blev født. Kom og hør om digteren og hendes samtid fortalt af Jesper Møller-Andersen. Fri entré. Der serveres kaffe og vin i pausen. Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø, den 22. maj kl. 19.00.

Musik på hjernen

Den 23. maj kl. 18.30 er der mulighed for at høre musiker Peter Vuust fortælle om hvad der sker med vores hjerne, når vi lytter til musik. Bliver vi klogere, mere følsomme eller empatiske. Få svar i Kristian F. Møllers Boghandel på Store Torv i Århus. Gratis.

Hovmod på Republique

Dødssynderne er emnet på Teater Republique i København, når det i perioden 2. - 11. juni er hovmod der behandles. Hvor langt kan vi tillade teknologien at gå i skabelsen af perfekte børn? Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev