Juni 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Lørdagsjazz, sommerjazz, basement jazz og andre overskrifter møder vi dagligt. Årstiden inviterer til swingende jazztoner landet over. Copenhagen Jazz Festival står for døren, men hvorfor ikke også opleve de gratis lørdagskoncerter den 1. juli i Djalma Lunds Gård i Roskilde eller på Torvet i Ringsted eksempelvis.

Vind to billetter til "Hamlet live"

Denne sommer flytter Hamlet og Ophelia ind på Kronborg. Træd ind i historien i de originale rammer og oplev Hamlet i spændingsfeltet mellem skuespil og traditionelt museumsbesøg. Læs mere her.

Holberg's Ranudo på Grønnegårdsteatret

En af sommerens skønneske kulturelle aktiviteter er en aften på Grønnegårds-teatret, der i år opfører Holberg's Don Ranudo. Præmiere den 30. juni. Læs mere om opsætningen her.

Eric Satie for store og små i Kgs. Have

Marionetteatret spiller gratis hele sommeren for glade børn og deres forældre. I år er der indholdsmæssigt også lidt til mor og far i stykket om Eric Satie. Læs mere her.

Panorama festival i Musikhuset i Århus

Lørdag den 24. juni er der mulighed for at lytte til hvad der sker indenfor den helt nutidige musik. Koncerter kl. 15 og 17. Fri entré. Læs mere her.

Hamlet på Kronborg

Der udloddes 2 billetter til den nyskabende Hamlet live. Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 2. juli, så deltager De i konkurrencen. Anfør "Hamlet live" i emnefeltet. Vinderen får direkte besked.

Copenhagen Jazz Festival fra den 7. juli

Kvaliteten er i top ved årets festlige jazz-festival. Mange gratis og mange betalingskoncerter venter årets gæster. Læs programmets talrige koncerter her.

Tim Christensen afrunder Eutopia

Den 29. juli afsluttes den fem dage lange Eutopia festival i Gellerup med koncert af Tim Christensen. Fri entré. Ud over Tim Christensen er der også mulighed for et væld af andre spændende gratis koncerter og forestillinger. Læs mere her.

Vilhelm Lundstrøm på Brandts

På torsdage er der fri entré til Brandt's i Odense. På de gratis omvisninger kan man bl.a. blive klogere på Lundstrøms ikoniske værker med sine fængende farvekompositioner.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev