August 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

I et interview til dansk TV i anledning af 100 års fødselsdagen fortalte forfatter Lise Nørgaard om sin store passion med at spille Kulturspillet med sine døtre. Vi glæder os selvfølgelig over de pæne ord fra en af landets store kulturbærende personligheder.

Høstmarked på Øregaard den 3. sept.

For 9. år i træk er der stande med mode, smykker, kunsthåndværk og gastronomi i parkens smukke omgivelser i Hellerup. Husk også at De kan få Deres egne æbler presset til velsmagende most. Gratis adgang. Vi trækker lod om 2 x 2 brunch i caféen (værdi 125 kr./stk.). Læs mere her.

Lise Nørgård spiller Kulturspillet med stort engagement

Entusiasme mangler ikke, når Lise Nørgård spiller Kulturspillet med sine døtre. Men hun kan ikke lide at tabe. Fam. Nørgård er et godt eksempel på at kulturspillene er samlende og meningsfuld underholdning for flere generationer. Og så får man opfrisket så meget kulturelt stof, når man spiller Kulturspillene.

Bach under åben himmel på Ofelia Plads

Den 24. aug. kl. 17.00 kan De opleve Toke Møldrup spille Bachs cellosuiter på Ofelia Plads i København. Under de gratis koncerter ved den såkaldte Kyssetrappe sejles kunstnerne ud i Kvæsthusgraven på en flydende koncert-pram og spiller for publikum.
 

Fra revolution til reformation 24. aug.

Forstå sammenhængende i en brydningstid, når Karsten Fledelius fortæller om religion, politik, filosofi, kunst og litteratur omkring reformationen. Davidskirken, Koldinggade 11, Kbh. Ø. Fri entré

Schiller's Maria Stuart i Østre Kapel

Den store klassiker om Elisabeth I og Maria Stuart nyfortolkes denne sensommer i en yderst spændende opsætning af Teater Sydhavn i Vestre Kirkegårds Østre Kapel. Der udloddes to billetter til den 22. aug. Læs mere her.

Vind: Høstmarked eller Maria Stuart

Deltag i konkurrecerne om en lækker brunch med Deres ledsager (3. sept.) eller om to billetter til Maria Stuart (22. aug.). Send en email til billetter@kulturspillet.dk inden den 15. aug. Anfør enten "Høstmarked" eller "Teater Sydhavn" i emnefeltet. Vinderne får direkte besked.

Århus Symfoniorkester 26. aug. fra kl. 10.00

Aarhus Symfoniorkester rykker ud i byen ved en koncert på Mindet (overfor Dokk1) på Århus Havn. Kom og lyt til alt fra arbejdersangbogens klassikere til uddrag fra Les Misérables og deltag i afsløringen af skulpturgruppen Historiske Spor. Gratis. BKI kaffe er vært ved en kop kaffe. Læs mere om dagen her.

Tønder Jazzfestival

I mere end 40 år har entusiaster og lægfolk lyttet til talrige humørskabende jazzkoncerter ved Tønder Jazzfestival. I år løber begivenheden af stablen den 24.-27. aug. Læs det fyldige program her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev