September 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Det var altid begavet humor, der blev leveret fra en af filmverdenens største koryfæer, Charlie Chaplin. Den 21. september er der præmiere på 'Diktatoren' på Nørrebro Teater i en meget veltilrettelagt opsætning af Nikolaj Cederholm. Inden da byder Golden Days festivalen i Kbh. igen i år på et utal af spændende arrangementer, så september er rig på kulturelle tilbud.

Oplev Diktatoren på Nørrebro Teater

Johannessen, Pilmark og Gantzler er blot nogle blandt det stjernebesatte team i Nikolaj Cederholms teateropsætning af Chaplins mesterværk Diktatoren  på Nørrebro Teater. Der udloddes to billetter til en spændende teateraften. Læs mere her.

Golden Days in Copenhagen

I år retter Golden Days festivalen fokus på Københavns 850 årige historie. Programmet byder på intet mindre end 250 arrangementer, så der burde være noget for selv de mest kræsne. De fleste er helt gratis, og programmet i sin helhed kan læses her.

Luther's Käthe i Gråsten Slotskirke

Det er ikke hver dag man får lejlighed til både at opleve det spændende teaterstykke om Luther's hustru Katharina von Bora og så fine rammer som Gråsten Slotskirke byder på. Det er 18. sept., og stykket begynder kl. 19.00. Fri entré.

"Karrusel": 3-dage med fest i Odense 

Tors-fre-lør i denne uge omdannes Odense Havn, gader og pladser til gade- og havnefest med musikken i højsædet. Det velpolstrede program rummer noget for næsten enhver smag. Læs mere her.

Musik fra Tudor tiden med Ars Nova

Det er musik fra den dramatiske periode under Tudor dynastiet, der fremføres af Ars Nova koret under dirigent Paul Hillier. Blandt de centrale værker i programmet er Fayrfax' gribende Missa Tecum Principium. Garnisons kirke i Kbh. den 17. sept. Læs mere her. Der er to billetter på højkant.

Vind: Nørrebro Teater eller Ars Nova koncert

Deltag i lodtrækningen om 2 x 2 billetter til Nørrebro Teater og 'Tudor koncert'. Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 9. sept. Anfør "Diktatoren" eller "Ars Nova" i emnefeltet. Vinderne får direkte besked.

Livsstilsmesse på hyggelige Lyngby Torv

Den 9. og 10. sept. afvikles det tidlige efterårs stemningsfulde messe i Lyngby. Talrige stande med smykker, designvarer, kunsthåndværk, kaffe og kage. Messen er åben begge dage kl. 10-16. Fri entré. Læs nærmere her.

Koncert med Repeatles

Den 15. sept. afsluttes kulturaftenen i Skanderborg med en stor gratis koncert med det rutinerede Beatles kopi band, Repeatles. Koncerten begynder kl. 22 og er i Kulturhuset i Skanderborg. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev