November 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Så er det tid til årets Bogforum. Talrige spændende bogudgivelser præstenteres af en række af de mange forfattere, der vil være til stede i Bella Centeret den 10.-12. nov. Tag også en tur til Østerbro og bliv klogere på Japans interessante kultur.  

Bogforum i Bella Center

Der er også børnelitteratur på Bogforum, men det meste er dog for de voksne. Den store og altid velbesøgte messe løber af stablen den 10.-12. nov, Der udloddes to billetter i konkurrencen. Læs mere om Bogforum her.

Vil De vide mere om Japans kultur?

Lektor i Japan-studier Marie Højlund Roesgaard holder foredrag i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø den 9. nov. kl. 19.00. Der er gratis entré. Kaffe og et glas vin serveres i pausen.

Kastelskirkens søndagskoncert

Klassisk musik udspænder kirkens rum søndag den 12. nov. kl. 14.00. Det er den prisbelønnede Aros Guitar Duo der leverer velklingende toner på Kastellet i København. Fri entré.

Vor forunderlige planteverden

Hør ved dette gratis foredrag om hvordan forskere lader sig inspirere til nye opfindelser blot ved at iagttage naturen. 14. nov. kl. 19.00, Vennelyst Boulevard 8, Århus (bygning 1250). Læs mere her.

Åbent Hus på gamle Værløse Flyvestation

Den 19. nov. kl. 11-17 er der åbent hus/atalier hos Det Flyvende Værksted, Bringevej 151, Måløv. Der serveres vin, kaffe og kage mens de besøgende får lidt til det åndelige gen blandt skulpturer, malerier og grafik.

Kulturdebattør gæster Odense

Han er blevet et værn mod overfladisk massekultur og historieløshed. Den landskendte historiker Michael Böss holder kulturforedrag i Bellinge Kirke i Odense den 9. nov. kl. 15.30. Fri entré.

Vind: Bogforum i Bella Center for to personer

Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 8. nov. Anfør "Bogforum" i emnefeltet. Husk også at oplyse postadresse. Vinderen får direkte besked.

Pergolesi's mesterværk i Christianskirken

Christianshavn er stedet hvor enhver barok entusiast bør opholde sig den 14. nov. kl. 19.30. Her spilles nemlig det slidstærke værk af den unge Pergolesi, Stabat Mater. Meget begrænset antal p-pladser. Fri entré.

Peter Pan og Ønskeøen på Folketeatret

Livet løber så stærkt og hurtigt bliver vi voksne med slid, slæb og ansvar til følge. Men i eventyrlandet lever drømmen om den evige barndom. Mød Peter Pan og Klokkeblomst i Folketeatrets fine opsætning. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev