November 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Årets julemarkeder og julekoncerter er så småt ved at gå igang, og der er sat hyggelige oplevelser på højkant i konkurrencen. Eller tag afsted til foredragsaften i København og omegn. Emnerne i dette nyhedshed er Mellemøstens moderne litteratur eller go'e gamle Matador. God fornøjelse med varierede kulturelle adspredelser. 

Julekoncert med Bach og Mozart i Randers

Nyere og ældre julemusik er på programmet, når Randers Kammerorkester og sopranen Camilla Button den 16. dec. opfører en stemningsfuld koncert i Sct. Mortens kirke i Randers. Der udloddes to billetter til koncerten. Læs mere her.

Julemarked i Ridehuset

Fra den 25. nov. er der julemarked i Ridehuset, som er et af de største i Århus. Fri entré.

Mellemøstens litteratur

June Dahy holder foredrag om tendenserne i den nyere arabiske litteratur. Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø den 23. nov. kl. 19.00. Entréen er gratis. Det samme er kaffen og vinen i pausen.

Noget om helte på Nørrebro Teater

Nørrebro Teater giver nyt liv til Halfdan Rasmussens forunderlige verden. Gå ikke glip af bl.a. Stine Stengade, Henrik Lykkegaard og Nørrebro Teaters folkekor i en fabulerende musikforestilling. Forestillingen har urpremiere 2. december. Læs mere her.

Jul på Kronborg

Det oser af julestemning på Kronborg den 2. og 3. dec. Tag hele familien med og nyd de mange spændende boder i slottets mange sale og i gårdspladsen. Der er 2 x 2 billetter på højkant til de heldige.

Vind: julekoncert eller Kronborg

Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 21. nov. Anfør "Randers Kammerorkester" eller "Kronborg" i emnefeltet. Husk også at oplyse postadresse. Vinderne får direkte besked.

Kammermusikfestival den 20. - 25. nov

Odense, Esbjerg og Faaborg lægger grund til afviklingen af Syddansk Musikkonservatoriums store festival. Åbningskoncerten den 20. nov. kl. 19 er på Odeon, Odeons Kvarter 1 i Odense. Fri entré. Læs programmet her.

Foredrag om Matador

Hør om anekdoter, udfordringer før og under optagelserne, overvejelser om rollebesætning mv. når Per Kuskner holder foredrag i Tingbjerg Kirke i Brønshøj den 21. nov. kl. 19.00. Fri entré.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev