December 2017

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Giv Kulturspillet i julegave til én De holder af. Spillet er for alle med kulturel interesse, men selvfølgelig også velegnet for dem som på en underholdende måde ønsker at lære mere om kunst, kultur, historie, arkitektur, litteratur, traditioner, sprog og meget mere. Frem til jul kan spillet købes med 100 kr. rabat ved bestilling via hjemmesiden

Spar 100 kr. på Kulturspillet

Køb årets julegave med 100 kr. rabat på Kulturspillets store udgave. Tilbuddet gælder frem til jul og gælder KUN ved køb direkte via hjemmesiden og KUN ved angivelse af "Decemberrabat" i kommentarfeltet. Klik her for bestilling.

Kultur- og kirke-ministerens julekoncert

Kom med. Det bliver stemningsfuldt og godt, når Mette Bock deltager i Kirkeministerens Julekoncert. Der er fri entré og fyraftenskoncerten er i år henlagt til Holmens kirke, den 6. dec. kl. 16.30.

Kunsten at se på kunst

Forstå værkerne og lær hvad man skal kigge efter. Jesper Møller-Andersen hoder foredrag i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø den 11. dec. kl. 19.00. Entréen er gratis. Det samme er kaffen og vinen i pausen.

Smuk klaveraften i Musikhuset i Århus

Tirsdag den 5. dec. kl. 19.30 arrangerer Det Jyske Musikkoncervatorium klaveraften i Musikhuset. Fri entré.

Vind en tur i biffen for to personer

Kulturbiografen Paradisbio i Århus er stedet man går hen, hvis man vil nyde tidens bedste kulturfilm. Vi sætter to billetter på højkant til en valgfri aften.

Vind en aften i Øst for Paradis

Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 5. dec. Anfør "Paradisbio" i emnefeltet. Husk også at oplyse postadresse. Vinderen får direkte besked.

Jul på Kronborg

Alle skal have en chance for at opleve Jul på Kronborg, så derfor har Newfair arrangeret endnu en weekend (den 9.+10. dec.) med et væld af juleboder og aktiviteter.

Folk og røvere i Kardemomme By

Vi er i den mere slidstærke del af den folkelige kulturarv, når Kasper, Jesper og Jonatan går på rov med Politimester Bastian i hælene. Den elskede familieforestilling spiller på Bellevue Teatret frem til 23. december.  
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev