Marts 2018

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Kulturfestivaler præger marts måned. I København er det Historiske Dage, der afvikles i Øksnehallen, og i Århus er det Århundredets Festival, der løber med opmærksomheden. I denne måned har De også mulighed for at modtage et eksemplar af bogen om Reformationen fra serien Tænkepauser fra Århus Universitetsforlag ved bestilling af Kulturspillene.

Få en spændende bog 'oven i hatten'

Ved samtlige bestillinger af Kulturspillene frem til den 8. marts vedlægges Bo Kristian Holms velskrevne bog om Reformationen kvit og frit. Bestil her.

La belle epoque i Århus

Århundredets Festival i Århus har i år La belle epoque som tema. Byens mange arrangementer om den farverige og fremgangsrige tid løber af stablen den 2.-11. marts. Læs programmet her.

Paradis Is gi'r en is

Paradis Is indleder foråret med at byde alle på en gratis is lørdag den 3. marts kl. 11-14. Læs mere her.

Formand Mao 21. marts

Mao's ledelse af Kina blev en voldsom tid for mange kinesere. Hør om manden ved et foredrag af Søren Hein Rasmussen i Dansk-kinesisk forening, Onkel Danny's Plads 5, Kbh. V, kl. 19.30. Læs mere her.

Historiske dage i Kbh. den 10. og 11. marts

Det bliver et eldorado for enhver med interesse for historie, når Historiske Dage afvikles i Øksnehallen i København. Museer, foreninger, forlag og medier stiller op blandt de mange udstillere for hver på deres måde at formidle historie.  Læs mere her.

Vind to billetter til Historiske Dage

Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 5. marts. Anfør "Historiske Dage" i emnefeltet. Vinderen får direkte besked. Billetterne kan ikke ombyttes.

Grundtvig på Vartov

Grundtvigs salmer udsat for popmusik! Hør hvordan det lyder, når Janne Wind's Trio spiller Grundtvig til iørefaldende toner. Vartov i Kbh. den 19. marts kl. 18.00. Fri entré.

Preben Kristensens 40 års jubilæum

Det er i en helt ny rolle - nemlig sufflørens, at anmelderne ifm. præmieren roste Folketeatrets opsætning af Suffløren til skyerne. Preben Kristensen indtager hovedrollen i "Suffløren", der byder på uventede overraskelser. Læs mere her
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev