April 2018

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Musikalske oplevelser er bl.a. hvad april byder på. I Århus spiller harmoniorkestret Tonika iørefaldende evergreens, mens Nørrebro Teater i København indbyder publikum til selv at synge med i stykket For enden af regnbuen.

Vind to billetter til forårskoncert 22. apr.

Harmoniorkestret Tonica garanterer iørefaldende toner, mens Storcenter Nord i Århus danner rammen om en humørfuld koncert. Bl.a. udvalg fra West Side Story og Kai Norman Andersens slidstærke melodier. Læs mere her.

Lær at se på kunst

At kunne analysere kunst er ikke noget der kommer af sig selv. Få hjælp og fif med på vejen, når Jesper Møller-Andersen holder foredrag i Hans Egedes kirke den 30. apr. kl. 19 på Vardegade 14, Kbh Ø. Fri entré.

Kvinder på valg gennem 100 år

I april 1918 fik kvinder for første gang mulighed for at opstille til og stemme ved et rigsdagsvalg. Københavns Universitetsbilbliotek, Karen Blixens Plads 7, Kbh. S markerer jubilæet ved et spændende program den 24. apr. kl. 16.00. Fri entré.

Forårsmarked på Ausumgård

Når nu De alligevel er i Hjerm, så sæt tid af til at besøge Ausumgård. Deres forårsmarked er blevet et større tilløbsstykke, og i år finder det sted den 5.-6. maj. Læs mere her.

For enden af regnbuen

Den 19. april har Nørrebro Teater præmiere på det publikumsinvolverende stykke For enden af regnbuen. Manuskriptet er af Tobias Trier, og sang og fællesskab er blandt nøgleordene i teatrets nyeste satsning. Læs mere her.

Vind to billetter til Forårskoncert

Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 19. april. Anfør "Tonica" i emnefeltet. Vinderen får direkte besked. Billetterne kan ikke ombyttes.

Forskningens Døgn

Igen i år trakteres alle interesserede et mættet program. Smag på insekter på Frdb. eller hør om adfærdsdesign i Slagelse. Overblikket finder De her.

Tag frejdigt med i Jomfruklostret

Under titlen "Kvinder der læser er farlige" holder Bente Rosenbach foredrag lør. den 21. apr. kl. 14.00. Albani Torv i Odense. Fri entré.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev