Maj 2018

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Der er masser af teater på plakaten i maj måned. Hver på sin måde er "Bilisten" og "Verden uden os" tankevækkende teater, der bør ses af alle med interesse for underfundige pointer. Sluk derpå tørsten efter teateroplevelserne med en tur på landets bedste ølfestival i København.

Vind teaterbilletter til "Bilisten"

Oplev verden og selvrefærdigheden fra en pendlerbilist's synsvinkel i stykket "Bilisten" på Randers Egnsteater den 22. maj. Hvad er det der danner os bag rattet, og hvorfor får vi det livssyn vi har som dagligt pendlende bilister. Læs mere her.

Tolstoj foredrag 14. maj

Af flere grunde blev han blev smidt ud af den russiske ortodokse kirke. Ikke fordi han ikke var kristen, men hans udlægning af Det Ny Testamente skabte ham flere fjender end venner. Hør om Tolstoj og evangelierne i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø den 14. maj kl. 19.00. Fri entre.

Kom gratis i biografen

Den 15. maj fejrer Egmont 140 års fødselsdag og giver i den anledning gratis billetter i deres biografer landet over. Find Deres nærmeste biograf og reserver billetter her. 

Arkitekturfestival landet over

København, Odense, Århus og Aalborg er byerne hvor årets arkitekturfestival afholdes. Arrangementerne er godt i gang og varer frem til den 16. maj. Læs mere her.

Verden uden os på Teater Nordkraft

Test forestillingsevnen og gå med på tankeeksperimentet, at vi slet ikke var i verden. Teater Nordkraft i Aalborg rejser spørgsmålet, hvad verden ville være uden os, og hvad vi ville være uden verden. Vind billetter til det spændende teaterstykke den 30. maj. Læs mere her.

Vind to billetter til en dejlig teateraften

Der udloddes to billetter til Randers Egnsteater og to til Teater Nordkraft. Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 13. april. Anfør "Bilisten" eller "Teater Nordkraft" i emnefeltet. Vinderne får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes.

Stor ølfestival i Kbh. den 31. maj - 2. juni

Danske Ølentusiaster byder indenfor, og igen i år danner Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A i Kbh., rammen om årets største og hyggeligste ølmesse. Flere hundrede øl serveres under alle tænkelige smagsvarianter. Tag en ven eller kollega med og oplev smagsmæssig stor dybde og bredde. Læs mere her.

Kurs mod eksamen

Eksamenstiden nærmer sig, og når Deres barn eller barnebarn skal igennem det vanskelige stof er Kurs mod eksamen det mest velegnede værktøj. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev