Juni 2018

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Det smukke sommervejr borger for en masse gode udendørs teateroplevelser. En af verdenslitteraturens største komedieforfattere, Molière, spilles på Grønnegårdsteatret, og for de små er der lagt op til en gang 'Bedstemor med klang i' i Kgs. Have. God sommer.

En yndig og frydefuld sommertid

Schola Cantorum København giver en smuk sommerkoncert i Metronomen på Frdb. den 18. juni. Masser af dejlige danske sange plus et par udenlandske. Der er 2 x 2 billetter på højkant så deltag i konkurrencen. Læs mere her.

Thomas Mann og Stefan Zweig 12. juni

Morten Dyssel holder foredrag om de to store tyske forfattere i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø den 12. juni kl. 19.00. Der bydes på kaffe og vin i pausen. Fri entre.

Livsstil og kunsthåndværk

Den 9. juni kl. 10-16 arrangeres markedsdag foran Lyngby Rådhus. Der vil være fyldt op med en masse lækkert, så kig forbi Lyngby til en hyggelig markedsdag.

Symfoni for boligblok og orkester

Copenhagen Phil arrangerer denne sommer fire gratis koncerter i Emaljehaven i Kbh.'s Nordvestkvarter. Mød de klassiske musikere på altanerne fra den 15. juni. Gratis. Læs mere her.

Misantropen på Grønnegårds teatret

Kom i godt humor med en rigtig sommerkomedie i Grønnegårdsteatrets dejlige omgivelser. Der er nemlig langt an til kamp mod overfladiskhed og dyrkelse af ego i en munter tone. Mød den strengt moralske Alceste i Molières morsomme komedie, der bringer principper til fald. Præmiere: 29. juni. Læs mere her.

Vind to billetter til sommerkoncert

Der udloddes 2 x 2 billetter til Schola Cantorum. Send en email til billet@kulturspillet.dk inden den 11. juni. Anfør "Schola Cantorum" i emnefeltet. Vinderne får direkte besked. Præmierne kan ikke ombyttes.

Bedstemor med klang i

Marionetteatret der spiller børneteater i Kgs. Have i Kbh. har igen i år lavet et sødt lille teaterstykke for de mindste. Tag børn/børnebørn med til en gratis teateroplevelse hen over sommeren. Læs mere her.

Copenhagen jazz festival 1979-2018

Årets jazz festival fejrer 40 års jubilæum og indledes med en gratis koncert i Kgs. Have. Det er den 6. juli. Følg med i programmet her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev