August 2018

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

August og september byder på en masse kulturelle arrangementer landet over. På Mors er der stor aktivitet ved det igangværende Kulturmøde, og Århus Festuge byder også i år på aktiviteter der med garanti vil tilfredsstille enhver smag. Et udpluk af andre spændende aktiviteter findes herunder.

Høstmarked på Øregård i Hellerup, 2. sept.

I afslappet sensommerstemning arrangerer Newfair igen i år et stemningsskabende høstmarked på plænen foran Øregård Museum i Hellerup. Kom og nyd en kop kaffe og besøg parkens mange stande med lækkerier af enhver art. Fri entré. Læs mere her.

Århus festuge 31. aug. - 9. sept.

Skal det være Natcabaret i Tivoli Friheden, foredragsarrangementer om bæredygtighed eller scenekunst ved Århus Å. Festugen spænder bredt i år, og programmet kan læses her.

Kulturmødet

Kulturmødet på Mors er netop begyndt og varer frem til på lørdag. Tidspunkter for de ca. 450 gratis arrangementer kan læses af programmet her.

Anna Sophie Hedvig

Vil De opleve en slidstærk dansk teaterklassiker, så opsætter Odense Teater fra den 6. sept. Kjeld Abells tankevækkende drama, hvor småborgerskabets moral stilles til åbenlys skue. Læs mere her.

"Gift" på Sydhavn Teater

Fortiden melder sig for to ekspartnere, da deres veje en dag krydses. Hvordan skal man forholde sig, når en fortrængt fortid pludselig vækkes til live. Tag ind og se stykket Gift på Sydhavn Teater i København. I konkurrencen er der to billetter på højkant.

"Landet som ikke er" på Teatret ved Sorte Hest

Mød poesien hos den store digter Edith Södergran i stykket Landet som ikke er. I Södergrans univers udfoldes med musikalsk baggrund livets skrøbelighed og ukuelighed. Et teaterstykke for alle med interesse for litteratur og livsvisdom. Læs mere her.

Fledelius om disruption

Den 30. aug. inviteres til foredrag ved Karsten Fledelius, der taler om Disruption i vor tid. Davidskirken, Koldinggade 11, Kbh. Ø, kl. 19.30. Fri entré.

Vind teaterbilletter for to personer

For at deltage i konkurrencerne sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Sydhavn Teater" eller "Teatret ved Sorte Hest" i emnefeltet. Der udloddes to billetter til hver forestilling, og konkurrencen løber frem til den 27. aug. Vinderne får direkte besked.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev