September 2018

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Efteråret er rig på messer. Læg f.eks. Deres vej forbi landets største antikmesse i Rødekro eller den spændende helsemesse i Århus. Teater og foredrag hører også til september måneds gode kulturelle aktiviteter. Læs nærmere nedenfor.

Danmarks største Kunst & Antikmesse

Både udstillere og besøgende fra ind- og udland drager i dagene 4.-7. okt. til Rødekro, hvor den internationalt kendte Antikmesse løber af stablen. Ca. 60 udstillere møder samlere såvel som liebhavere og enhver med interesse for kunst og antikviteter. Læs mere her. Der udloddes to billetter i dette nyhedsbrev.

At rejse ad jernbanen

Jernbanerejser er ikke kedeligt og gammeldags. Snarere fører moderne togrejser igennem de smukkeste landskaber og binder pulserende kulturbyer sammen. Kom til foredrag ved Poul Kattler i Hans Egedes kirke 26. sept. kl. 19.00, Vardegade 14, Kbh. Ø. Fri entré. Et glas vin serveres i pausen.

Goldens Days in Copenhagen

De kan nå det endnu. Den igangværende årlige kulturfestival slutter søndag den 23. sept. Årets tema er "B-sider", og de mange fine arrangementer kan ses i programmet her.

Cello koncert i Århus

Den  1. okt., kl. 19.00 åbnes dørene til Det Jyske Musikkonservatorium, Skovgaardsgade 2, Aarhus, og kl. 19.30 indleder solist Maria Edlund koncerten, der bl.a. byder på værker af Schnittke og Shostakovich. Fri entré.

Helsemesse i Århus

I weekenden den 5.-7. okt. danner Ceres Park rammen om efterårets store Helsemesse, hvor velvære i krop, sind og ånd vil være omdrejningspunktet. Få en snak med de mange udstillere og lyt med ved nogle af de ca. 70 foredrag, som messen byder på. Der udloddes to billetter i konkurrencen. Læs mere om messen her.

Svejk på Nørrebro Teater

Gal eller genial idiot. Klovn eller human. Mød verdens absurditeter med humor, det er hvad hovedpersonen i Svejk gør i Nørrebro Teaters veltilrettelagte opsætning, der har præmiere 27. sept. Læs mere her.

Vartov-foredrag om Grundtvig 9. okt.

Grundtvig Akademiet indbyder til gratis foredrag om Grundtvig og forfatterskabet. Men skal Grundtvig egentlig læses og ikke synges? Få en nærmere introduktion i Vartov i Kbh. den 9. okt. kl. 14-16. Tilmelding nødvendig her.

Vind messebilletter

For at deltage i konkurrencerne sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Antikmesse" eller "Helsemesse" i emnefeltet. Der udloddes to billetter til hver messe, og konkurrencen løber frem til den 23. sept. Vinderne får direkte besked.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev