Oktober 2018

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Årets Bogforum står for døren, og der er med garanti inspiration til læsning i de kommende mørke aftener. Et par af månedens øvrige kulturforedrag byder på historisk indsigt i store civilisationer. 

Bogforum i Bella Centret

Forfattere, anmeldere, forlag og journalister stiller op til årets Bogforum, der igen byder på et meget velpolstret program med hundreder af interviews og tusinder af nye bogtitler. Bogforum løber af stablen 26.-28. okt. Læs mere her.

Romerrigets fald den 23. okt.

Phd. Christina Videbech analyserer årsagerne til Romerrigets fald og fremsætter dristige teorier der bryder med traditionelle opfattelser. Foredraget finder sted på Østerbro i Hans Egedes kirke kl. 19.00. Fri entré. Der bydes på et glas vin i pausen.

Salmebogen 450 år

I 2019 er det 450 år siden den første danske salmebog blev udgivet. Sigurd Barrett fejrer dette landet over med shows, hvor det også er muligt at synge med. Den 25. okt. kl. 19.00 er der salmeaften i Bellahøj Kirke. Fri entré.

Tro, håb og landflygtighed

Foredrag med journalist og forfatter Paula Larrain den 23. okt., kl. 14.00. Foredraget er delvis er baseret på selvbiografien "I morgen skal vi hjem.". Simeons Kirke, Sjællandsgade 12B, København N. Fri entré.

Smuk koncert i Helligåndskirken

Solotrompetist i DR Michael Frank Møller og organist Ørjan Horn Johansen spiller værker af bl.a. Albinoni, 21. okt. kl. 16. Fri entré

Civilisationernes historie 22. okt.

Det er i Kristian F. Møllers boghandel på Store Torv 5 i Århus, at Carl Johan Bryld kl. 18.30 indleder sit foredrag om vestlig, kinesisk og mellemøstlig civilisation gennem 500 år. Der er fri entré for alle der ønsker større overblik over verdenskulturen.

Smid det ikke ud!

Den 10. november er Danske Lokalarkiver på charmeoffensiv med åbent hus landet over. Alle kan få hjælp og vejledning i søgning efter deres slægt, lokalhistorie o.lign. Arkiverne modtager også gerne historiske fotos og dokumenter, der kan komme andre til gode. Læs mere her

Vind billetter

For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Bogforum" i emnefeltet. Der udloddes to billetter, og konkurrencen løber frem til den 22. okt. Vinderen får direkte besked.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev