November 2018

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Forstår man sig ikke på kunst, så kan man øve sig med Kulturspillenes udgave om Kunst & Filosofi, men hvis man har mere lyst til at få det mundtligt forklaret, så er hjælpen nær: der er foredrag om Kunstens symbolanvendelse den 27. november.

Ægte kvalitetsjazz i Krudttønden

Det er i Krudttønden, at De kan opleve en af dansk jazz nye store talenter. Rie Hagbard giver koncert med sit band og spiller bl.a. en række numre fra deres spændende og svingende debutudgivelse, der er med lutter danske tekster. Den stemningsfulde koncert finder sted den 30. nov. Foto: Gachau. Læs mere her.

Kunstens anvendelse af symboler 27. nov

Det er i Hans Egedes kirke det foregår, når Jesper Møller-Andersen holder foredrag om malernes anvendelse af symboler igennem kunstens historie. Der er fri entré i Vardegade 14, Kbh. Ø kl. 19.00. Der bydes på et glas vin i pausen.

Livgardens Musikkorps på Stærekassen

Kom i god tid. Strauss, Bernstein og Debussy er på programmet den 20. nov. kl. 19.30, og der er fri entré. Hold på hat og briller og afsted til August Bournonvilles Passage 5, Kbh. K.

Blå Blixen

Kom med indenfor i Karen Blixens univers, når Anette W. Jahn opfører teaterfortælling om passager fra Blixens forfatterskab. Fredens kirke i Odense, 22. nov. kl. 19.30. Gratis entré

Juletorv på Gisselfeld Kloster

Omgivelserne er omhyggeligt pyntet, når dørene åbnes til det traditionsrige juletorv på Gisselfeld Kloster, der finder sted 16.-18. + 23.-25. nov. Mulighed for ponyridning, musik, boder, knas og julestemning. Kom også indenfor og se det smukke kloster. Der udloddes 2 x 2 billetter i konkurrencen. Læs mere om juletorvet her.

Markus, Lukas og Johannes

Skuespiller Caspar Koch leverer særlige tolkninger om fortællingerne hos evangelisterne. Hvad tillader teksterne os at slutte ud fra det vi kan læse. Foredraget er gratis og finder sted Helligåndskirken i Århus, Torpevænget 1 den 21. nov. kl. 19.00. 

Lyt til kinesisk musik

Musikere tilknyttet Music Confucius Institute spiller et varieret koncertprogram, hvor traditionelle kinesiske instrumenter præsenteres. Arr.: Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Studiescenen, Rosenørns Allé 22, Frdb., tors. 29. nov., kl. 19.30. Fri entré

Vind billetter

For at deltage i konkurrencerne sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Hagbard koncert" eller "Gisselfeld juletorv" i emnefeltet. Der udloddes to billetter til jazzkoncerten og 2 x 2 billetter til Gisselfeld. Konkurrencerne løber frem til den 19. nov. Vinderne får direkte besked.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev