November 2018

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Få julegaven på plads med 100 kr. rabat. Kulturspillets store udgave fås for 499 kr. frem til jul. Kulturlivets fristelser byder bl.a. på Bach koncert, Lucia optog, julemarkeder og meget andet.

100 kr. rabat på Kulturspillet

Frem til jul sælges Kulturspillet med 100 kr. rabat. Tilbuddet gælder kun ved køb direkte via hjemmesiden og kun med angivelse af "Decemberrabat" i kommentarfeltet.

Til verdens ende på Nørrebro Teater

Er det muligt at rejse til verdens ende? Og hvad møder man på rejsen? Den sjove og poetiske familieforestilling på Nørrebro Teater med Mille Gori i hovedrollen har præmiere den 1. dec. Læs mere her

Galskaben i litteraturen

Emnet for næstkommende litteraturaften i Sankt Markus Kirke på Frederiksberg er "Galskaben i litteraturen". Det er psykiater Anne Lindhardt, der den 6. dec. kl. 19.00 belyser litteraturen fra den usædvanlige vinkel. Adr.: Sankt Markus Allé 8, Frdb. Gratis.

Jul på Kronborg

Lad julefreden sænke sig, og gå på opdagelse i de storslåede omgivelser, når NewFairs julemarked løber af stablen over to weekender: 30. nov. - 2. dec. og 7.-9. dec. På Kronborg møder man over 100 boder i de fine sale mens stemningen i Holger Danskes kasematter oser af historie.

Bachs juleoratorium

Det store og meget erfarne Københavns Bachkor opfører værket, der næppe behøver nærmere præsentation. Bachs slidstærke Juleoratorium leveres tilmed i de smukkeste omgivelser i Holmens kirke den 13. dec. Forkæl Dem selv og oplev en koncert af højeste kvalitet. Vi udlodder to billetter til koncerten. Læs mere her.

Vind billetter

For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Københavns Bachkor" i emnefeltet. Der udloddes to billetter til koncerten. Konkurrencen løber frem til den 6. dec. Vinderen får direkte besked.

Luciakoncert i Kbh's Domkirke

Der er fri entré til Kbh.'s Domkirke, når Vor Frue Kantori og pigekoret fra Sct. Petri leverer en stemningsfuld koncert. Koncerten finder sted den 13. dec. kl. 17.00.

Guitarmatiné i Århus

Den 1. søndag i advent er dørene åbne for alle med hang til afstressende klassisk guitar. Det Jyske Musikkonservatorium, Skovgaardsgade 2C, Aarhus. Koncerten begynder kl. 15.00. Fri entré
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev