December 2018

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Kulturspillet er den måske mest oplagte kulturelle julegave, og spillet fås med rabat frem til jul. Og når julen er ovre er det godt at komme ud at gå nogle ture, så hvorfor ikke tage på en morsom Fruentimmertur i København. Det er kulturel viden serveret med humor.

100 kr. rabat på Kulturspillet

Frem til jul sælges Kulturspillet med 100 kr. rabat. Tilbuddet gælder kun ved køb direkte via hjemmesiden og kun med angivelse af "Decemberrabat" i kommentarfeltet.

Julepoesi med Lilleør

Åndelige glæder frem mod jul kan opleves i Sankt Pauls kirke i Kbh. Lyt til musik og poesi i et smukt arrangement ved præst Katrine Lilleør. Den 20. dec. kl. 18. Fri entré.

Händels Messias

Skal De høre uddrag af Händels Messias uden at det koster noget, bør De køre til Todbjerg kirke ved Århus i morgen søndag den 16. dec. Her har man samtidig mulighed for at se billedfremvisning af Arne Hauge Sørensens fortolkninger om Jesu liv. Arrangementet begynder kl. 19.30. Fri entré.

Fruentimmer

Hvis De ikke har hørt om Fruentimmerture, så bør De læse videre om de friske og anderledes byvandringer her. Oplev kongens by fra en anden vinkel og hør fortællinger om alt fra sømænd, kanaljer, svenskere, kongens lysthus, tatovørbutikker og meget mere. Oplysende Danmarkshistorie og sjove anekdokter præsenteret med underfundig humor.

Vind billetter

Vi sætter et par billetter til en Fruentimmertur den 29. dec. på højkant. For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Fruentimmertur" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 18. dec. Vinderen får direkte besked.

Kilimanjaro

Stedet er ikke det mest gæstfri, men kan tænke sig. Men det er flot! Tag til et foredrag i ord og billider om Tanzanias storståede natur. Det er Jysk Rejsebureau der arrangerer, og stedet er Vesterbro 71 i Aalborg den 18. dec. kl. 18.00. Fri entré.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev