Marts 2019

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Nu kan De tage børn- eller børnebørn med i Teater Riddersalen til det familievenlige stykke Morfar morfar morfar, der spiller 19.-31. marts. I Kbh. og Århus er klassiske koncerter på programmet, og begge hører under gratis fornøjelser. Gå ej heller glip af Filosofisk Forums foredrag om Max Weber.

Café koncerter i Århus

Musikhuset i Århus danner igen i år rammen om en række gratis cafékoncerter i marts og april måned. Alle er velkomne, så tag en ledsager med og nyd de musikalske frembringelser. Læs programmet her.

Orkesterfestival for alle

Tag børn eller bedsteforældre med i DRs Koncerthus på søn. den 17. marts, hvor der er orkestermusik for alle aldre. Og det er ganske gratis. Oplev 4 koncerter i timen på 4 forskellige scener. Koncerterne begynder kl. 10.00 og finder sted på, Ørestads Boulevard 13, Kbh. S.

Max Weber foredrag

"Den protestantiske etik og kapitalismens" ånd fra 1904 er netop blevet genoversat. Adjungeret professor Hans Henrik Bruun holder foredrag om det sociologiske hovedværk i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67, Kbh. den 19. marts kl. 19.30. Arr.: Filosofisk Forum. Fri entré.

Kend dit land

Et nyt projekt skal oplyse danske skoleelever om deres land. Men hvor godt klarer vi voksne de 18 spørgsmål i quizzen. Prøv selv her.

Morfar morfar morfar

Teater Riddersalen opfører fra 19. marts det hyggelige familiestykke om morfar og hvordan det er at være ældste generation. Et livsklogt stykke for børn, bedsteforældre ... og forældre. Læs mere her.

Vind billetter

Der er 2 x 2 billetter på højkant til Morfar morfar morfar på en valgfri spilledato. For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Riddersalen" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 17. marts. Vinderne får direkte besked.

Machinlearning 21.3.

Særligt indenfor transport og logistik er machinlearning ved at vinde indpas. Hvordan fungerer det, og hvordan vil det ændre vores hverdag og evt. også vores kultur. Gratis for alle interesserede men tilmelding nødvendig herArr.: Nodes, Artillerivej 86, Kbh. S.

Poesi parlamentet

Få stimuleret det kulturelle gen ved at tage til Poesi Parlament på fre. den 15. marts. Oplæsninger fra flere forskellige skuespillere. Aftenen foregår på Teater 95B, Vestergade 95 B, Odense, kl. 19.30. Fri entré.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev