April 2019

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Kulturlivets adspredelser er i dette nyhedsbrev af varierende art, men fælles for dem alle er, at de både er kulturbevarende, humørgivende og fornøjelige at deltage i. Landet over arrangeres ølfestivaler den 11. maj, men det største tilløbsstykke bliver dog Ølfestivalen i Lokomotivværkstedet 23.-25. maj med mange tusinde besøgende.

Kim Larsen velgørenhedskoncert

Den 6. maj kl. 19.00 er Sct. Georgsgilderne i Odense værter ved et kombineret foredrag og koncert med Karsten Holm, der fortæller om og synger fra Larsens sangskat. Arrangementet foregår Højstrupvangen 1 i Odense, og overskuddet går til OUHs arbejde med unge med ondt i psyken. Læs mere her.

Stor ølfestival i Kbh.

Det er igen i år Lokomotivværkstedet, der danner rammen om Danske Ølentusiasters store ølfestival, der med højt skum og godt humør løber af stablen den 23.-25. maj. Smag på de utrolig mange spændende varianter og find Deres egen favorit. Læs mere her.

Kuhlaus musik i Rahbæks villa 

Mest forbindes Kuhlau nok med Elverhøj, men den 5. maj kl. 17.00 er det hans violinsonater, der spilles i Rahbækfamiliens autentiske guldalderdomicil Bakkehuset, Rahbeks Allé 23, Frdb. Der er fri entré ved koncerten men kom i god tid.
 

Lyden af Danmark

Har De lyst til at hjælpe forskerne? Forskere i lyd er ved at kortlægge de lyde vi omgives af, og de har brug for hjælp fra private, hvad enten der er lyden af fuglefløjt eller bølgebrus. Læs mere om projektet her. 

Smukke Gisselfeld kloster 17.-19. maj

Mere end 120 udstillere gør deres for at forårets Livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster bliver lige så vellykket som sidste år, hvor mere end 16.000 besøgende fandt vej til de smukke omgivelser. Kom og nyd den gode stemning, boderne og de dejlige omgivelser. Læs mere om messen her.

Vind billetter

Der er 2 billetter på højkant til hver af livsstilsmessen på Gisselfeld Kloster og Larsen velgørenhedskoncerten. For at deltage i konkurrencerne sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Gisselfeld" eller "Sct. Georgsgilderne" i emnefeltet. Konkurrencerne løber frem til den 3. maj. Vinderne får direkte besked.

Dy Plambeck om Tove Ditlevsen

Forfatter Dy Plambeck fortæller om Tove Ditlevsens forfatterskab med særligt fokus på romanen "Ansigterne." Fri entré den 9. maj kl. 19.00. Sankt Markus Kirke, Forchhammersvej 12A, Frdb.

Basun-musik for de nørdede, 8. maj

For alle med interesse for lidt mere særegne musikinstrumenter afholdes basunaften i Musikhuset i Århus. Studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium står for koncerten, som begynder kl. 19.30. Fri entré.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev