Maj 2019

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Teaterstykket 'Tre søstre” er fortællingen om tiden, der ubønhørligt gnaver sig ind på vores liv, mens vi forblindede af håbet om, at lykke og mening findes i fremtid og fortid, lider under tvivlen om vor skæbnes uafvendelighed. Teater Momentum opsætter Tjekovs berømte klassiker. Der er et par billletter på højkant i dette nyhedsbrev.

Dyrskue for små og store i Roskilde

Det var tilbage i 1882 at man afholdt det første dyrskue i Roskilde. De senere år har mere end 80.000 besøgende lagt vejen forbi Roskilde. I år afvikles dyrskuet 31. maj - 2. juni, og der er som altid lagt op til en spændende weekend for lægfolk såvel som fagfolk.

Lagerlöf og Tolstoj

Hør om fortællingerne fra to af verdenslitteraturens største forfattere, Lagerlöf og Tolstoj. Muligheden for det gratis foredrag er i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø den 29. maj kl. 19.00. Kaffe og vin serveres i pausen.

Kunst i pinsen

Det kommunale samarbejde på Midt- og Vestsjælland har igen i år sikret, at der i de mange gallerier kan bydes velkommen til 'Kunst i Pinsen'. Oplev ved selvsyn de mere end 100 kunstneres værker og udfind Deres egne favoritter i pinsedagene 8.-10. juni. Læs mere her.

Flot Tjekov-opsætning på Teater Momentum

Det er en af de store teaterklassikere nemlig Tjekovs 'Tre Søstre' der den 25. maj har præmiere på Teater Momentum i Odense. Menneskets stræben efter lykke i en brydningstid, hvor alt det gamle er i opbrud byder os og kærligheden nye vilkår. Læs mere her. Foto: Mik Andersson.

Vind billetter

Der er 2 billetter på højkant til 'Tre Søstre' i Odense på en valgfri spilleaften. For at deltage i konkurrencerne sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Teater Momentum" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 23. maj. Vinderen får direkte besked.

Tanzania i Aarhus

Anekdoter, billeder og spændende beretninger fra bl.a. Tanzania er på plakaten den 23. maj kl. 18:30 – 21:00 på Klostergade 37 i Aarhus. Det er Rejsecenter Djursland, der byder velkommen til en lærerig aften. Fri entré. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev