Juni 2019

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Nu går våren gennem Nyhavn, Jeg plukker fløjlsgræs og en lang række af Sigfred Pedersens slidstærke sange kan nu opleves i en nyskabende form: cabaret-vandring i København. Læs mere nedenfor og find også inspiration til et lærerigt foredrag om Selvangivelsens kulturhistorie.

Helligtrekongersaften på Grønnegårdsteatret

I år er det Shakespeares store komedie Helligtrekongersaften, som folkene bag Grønnegårdsteatret i Kbh. har taget under særlig behandling. Spilleperioden er 27. juni - 24. august, så find en dato i kalenden og husk at der er mulighed for at nyde en picnic kurv i haven inden forestillingen. Læs mere her.

Selvangivelsens kulturhistorie 12. juni

Selvangivelsens historie går tilbage til 1904. Kom og hør de mange sjove måder, vi har betalt skat på igennem tiden. Foredrag ved Henrik Fode fra Told- og Skattehistorisk selskab i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, Kbh. Ø den 12. juni kl. 19.00. Fri entré. Kaffe og vin serveres i pausen.

Sommerstemning på Bakkehuset

Der står Mozart på programmet, når Copenhagen Phil den 16. juni kl. 13.00 giver koncert i  Bakkehusets romantiske have. Adr.: Rahbeks Allé 23, Frdb. Gratis.

Marionetteatret

Det er altid et hit for de små med dukketeater, og det er altid gratis ved Marionetteatret i Kongens Have. Frem til 7. juli spilles "Fra tidernes morgen", der varer børnevenlige 25 min. Læs mere her.

Cabaret vandring om Sigfred Pedersen

Tag med på en humørfyldt cabaret-vadring i kvarteret omkring Nyhavn. I "Søren elsker Katinka" hører vi Tørresnoren, Katinka Katinka og mange andre af Sigfred Pedersens elskede viser. Læs mere om Teater Optimis her. Deltag også i konkurrencen herunder. 

Vind billetter

Der er 2 billetter på højkant til "Søren elsker Katinka" på en valgfri dato. For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Teater Optimis" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 11. juni. Vinderen får direkte besked.

All that jazz

Copenhagen Jazz Festival afvikles i år i perioden 5.-14. juli. Gladys Knight, Palle Mikkelborg og Kira Skov. Find mere inspiration i det velpolstrede program her. 

Dannebrog 800 år: 15. juni 1219 - 15. juni 2019

Danmarks Borgcenter og Vordingborg kommune står på den anden ende den 15. juni 2019. Deltag i festlighederne bl.a. sammen med H.M. Dronningen. Læs programmet her. Fri entré.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev