Juli 2019

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Juli måneds kulturelle oplevelser er i sagens natur mest udendørs. Tag eksempelvis en tur i teatret under åben himmel, for i Grønnegårdsteatrets hyggelige omgivelser midt i København spiller de det anmelderroste stykke Har du hørt en fugl synge. I Slagelse og i Fælledparken er der lagt op til aktiv deltagelse ved årets vikingefestival og danseundervisning. God sommer.

Sommerdans i Fælledparken

I Fælledparken er der gratis danseundervisning for begyndere man-tors. kl. 19-20. Også dans for seniorer og børn, så frem med danseskoene og få dem luftet i sommervarmen. Der kan danses frem til 28. juli. Læs nærmere her.

Kaffe og sensorik

For alle der går op i kaffe og dens mange aspekter der der smagninger med baggrundsmusik og spændende konkurrencer på Ophelia Plads i Kbh. Det hele løber af stablen den 20. og 21. juli kl. 13-19. Læs mere her.

Vikingefestival

Nationalmusset er med når årets Vikingefestival i Trelleborg afvikles i dagene 13.-21. juli. Den smukke ringborg fra Harald Blåtands tid skaber en naturlig ramme om begivenhederne. En rigtig familieaktivitet i sommerferien.

Vellyd i Roskilde Domkirke

Fra orglet højt over kongegravene lyder torsdag den 11. juli kl. 20.00 engelsk og nordtysk renæssance- og barokmusik. Det er James Johnstone, der sidder ved Raphaëlis orglet, og der er gratis adgang. 

Familieforestilling på Grønnegårdsteatret

"Har du hørt en fugl synge" er titlen på sommerens frie fortolkning af H.C. Andersens Nattergalen. Tag børn eller børnebørn med i de dejlige omgivelser og få en skøn familieoplevelse sammen. Stykket spilles frem til 11. aug. Læs mere her.

Vind familiebilletter

Der er 4 billetter til hele familien på højkant til "Har du hørt en fugl synge" på en valgfri dato (2 voksne + 2 børn). For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Grønnegårdsteatret" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 13. juli. Vinderen får direkte besked.

New Orleans i Århus

Velgørende fondsmidler har muliggjort endnu et år med jazzfestival i Århus. I år fejres også 100 året for byens første jazz-koncert. Oplev bl.a. jazz-optoget igennem byens centrum. Starten går den 13. juli kl. 11.30 fra Rådhusparken og markerer indledningen på festivalen. Find inspiration her.

24 eventyr på 24 min.

Går man om i Eventyrhaven lige bag Odense domkirke kl. 11 eller kl. 13 (man-lør) kan man i sommerferien opleve hele 24 eventyr på 24 min. Få en fin kulturel oplevelse sammen med børn eller børnebørn. Der er fri entré. 
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev