August 2019

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Klassisk, jazz og fællessang: kalenderen bugner af kulturelle sensommeraktiviteter og der er masser musik på programmet. Men glem ikke de store kulturfestivaler i Århus og København, som netop nu løber af stablen. God fornøjelse. 

Bachs greatest hits

I Enghave kirke opfører Enghave Barok et par af de kantater som Bach oftest vendte tilbage til og genbrugte i nye sammenhænge. Sønder Boulevard 120, Kbh. V, den 31. aug. kl. 15. Kom i god tid. Dørene lukkes, når kirken er fuld. Gratis. 

Professor Øhrgaard har ordet

Den 5. sept. kl. 19.30 taler professor emeritus Per Øhrgaard under temaet 'De sidste tider'. Der er gratis adgang til foredraget, som finder sted i Davidskirken, Koldinggade 11, Kbh. Ø.

Århus Festuge

Århus Festuge er godt igang, men der er stadig meget spændende i programmet. Hvorfor ikke tage familien en tur i Teaterhuset Filuren til Teatertapas. Kom og gå som De vil. Forestillingerne varer 5-12 min. og opføres rundt omkring i Århus. Læs mere her.

Golden Days "1989"

Golden Days teamet har i år valgt at markere 30 året for Berlinmurens Fald med en masse fine temaarrangementer. Der er bl.a. 1989 gratis øl og is ved ferniseringen, som finder sted den 7. sept. kl. 14-16 på BLOX i Kbh. Læs mere om det landsdækkende program her. 

Kvalitetsjazz i 'Huset KBH' den 16. sept.

King Size Big Band er blandt landets både ældste og bedste. Kom og hør numre fra et af jazzhistoriens mest ikoniske big band album, The Atomic Mr. Basie fra 1957. Koncerten foregår i Huset Kbh., Rådhusstræde 13, Kbh. K. Læs mere her

Vind billetter til rigtig gedigen big band jazz

Der er 2 billetter på højkant til "King size big band" den 16. sept. For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "King size big band" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 4. september. Vinderen får direkte besked.

Høstmarked i Hellerup

Igen i år danner parken foran Øregård Museum rammerne for det traditionsrige høstmarked. Tag en ven eller veninde med og få en fornøjelig eftermiddag blandt de mange boder den 1. sept. kl. 11-16. Fri entré.

Fyraftenssang på Nørrebro Teater

Det hele begynder kl. 17.00 og De får selv lov til at medvirke. Nørrebro Teater arrangerer en gang om måneden fællessang, og den 4. sept. er temaet lejerbålssange. Læg vejen forbi Ravnsborggade på hjemvejen og kom i endnu bedre humør. Læs mere her.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev