Oktober 2019

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Kunstforedrag, kulturnat, jazz koncert, filosofisk forum og cirkusopvisninger er blandt denne måneds spændende kulturelle tilbud. God fornøjelse.

Danske kunstnere i Italien

Thorvaldsen, Eckersberg, Rørbye og Marstrand skabte sammen med andre den fineste kunst i deres tid i Italien. Senere fulgte Zahrtmann, Phillipsen og Isakson m.fl., og også disse kunstnere kommer vi ind på i foredraget, der finder sted i Hans Egedes kirke, Vardegade 14, den 10. okt. kl. 19.00. Fri entré.

Kulturnat i København

Den 11. okt. afvikles den populære Kulturnat i København. Kom med bag facaden og få indsigt i steder, bygninger og arbejdspladser hvortil der normalt ikke er offentlig adgang. Læs mere her.

Cirkus Flik-Flak

På søndag den 6. okt. kl. 16.00 er der mulighed for en gratis cirkus oplevelse. Det er Cirkus Charivari, der leverer underholdningen Herluf Trolles Vej 138, Odense SØ.

Filosofisk forum

Jürgen Habermas har været en af de mest indflydelsesrige filosoffer de seneste årtier. Kom og hør Heine Andersens foredrag om den tyske filosof. Trinitatis sognehus den 3. okt. kl. 19.30, Kbh. K.

Blå Mandag Jazzband

De spiller traditionel jazz så det virkelig svinger. Blå Mandag underholder landet over med deres skønne jazztoner, og den 11. okt. gæster de Taastrup Jazzklub. Find Blå Mandags fyldige program her. De gæster sikkert også Deres by. Ellers deltag i konkurrencen om to billetter til koncerten i Taastrup.

Vind billetter til alle tiders jazz koncert

Der er 2 billetter på højkant til "Blå Mandag jazzband" den 11. okt. For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Blå Mandag" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 6. oktober. Vinderen får direkte besked.

Chopins cellokoncert

Den sidste koncert Chopin selv spillede inden sin død opføres søndag den 6. okt. kl. 16.00 i Ansgarskirken, Mågevej 33, Kbh. NV. Fri entré. Læs mere her.

Politisk salon

Har De interesse for politik? Kom og mød magthaverne. Det Kgl. Teater breder sig og arrangerer nu politiske saloner. Skuespilhusets Foyer, 4. okt. kl. 16.30. Fri entré.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev