November 2019

Klik her for at gå
direkte til hjemmesiden

Kulturspillets nyhedsbrev

Forfatterinterviews og en masse litteratur er hvad november byder på. Og vil man supplere mødet med de mange forfattere på Bogforum i Bellacentret, så kan man høre Joachim Garff i Gentofte eller Morten Dyssel om Houellebecq i København.

Søren Kierkegaards forelskelse

Den danske filosofs store kærlighed Regine Olsen er hovedperson i dette foredrag ved Joachim Garff. Foredraget finder sted i Jægersborg Sognegård, Søndersøvej 5, Gentofte den 12. nov. kl. 19.30. Fri entré.

Michel Houellebecq

Velkommen til foredrag om den franske forfatter Houellebecq. Morten Dyssel fra Københavns Universitet fortæller med udgangspunkt i romanen Underkastelse fra 2015 om den franske forfatter. Hans Egedes kirke, 7. nov. kl. 19.00. Fri entré. Der serveres kaffe og vin i pausen.

The Blackbirds spiller The Beatles

Måske kender De The Blackbirds fra TV. Den 7. nov. kl. 19.30 kan de høres i Kragelund kirke. Musik, fortællinger og anekdoter om 1960'ernes store band, The Beatles. Fri entré. Kragelundvej 50, Silkeborg.

Bogforum 2019

Årets store bogmesse finder sted i Bella Centeret den 15.-17. november, og der er venter en weekend med kulturel power. Kom og lyt til interviews med en masse spændende forfattere og få også signeret Deres eget eksemplar. Læs det kæmpe store og spændende program her. Deltag også i konkurrencen om to billetter.

Vind billetter til Bogforum 2019

Der er 2 billetter på højkant til "Bogforum i Bellacentret". For at deltage i konkurrencen sendes en email til billet@kulturspillet.dk . Anfør "Bogforum" i emnefeltet. Konkurrencen løber frem til den 6. november. Vinderen får direkte besked.

Renæssancemusik i Gråsten Slotskirke

John Dowland virkede 8 år under Chr. IV. Lørdag den 9. nov. kl. 16.00 spiller Musica Ficta en koncert med hans musik. Der er fri entré for alle med interesse for musik fra Chr. IV's tid.
Kulturspillet info@kulturspillet.dk 30 74 66 60 
Kulturspillets nyhedsbrev